Neler Yeni

Thermaltake kasa fanları patladı ve duman çıkardı

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Kasa sıfırdı değil mi?
Hayır ikinci eldi ama aldığım kişi çalıştığına dair video gösterdi ayrıca o sata kablosu erimiş halde değildi takmadan önce. Ya benim PSU’da bişey vardı yada kontrolcünün o an bozulası geldi ama PSU ile ilgili olma ihtimali bence daha az

Erda Yıldırım

80+ Gold
Hayır ikinci eldi ama aldığım kişi çalıştığına dair video gösterdi ayrıca o sata kablosu erimiş halde değildi takmadan önce. Ya benim PSU’da bişey vardı yada kontrolcünün o an bozulası geldi ama PSU ile ilgili olma ihtimali bence daha az
geçmiş olsun.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,080
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Lightning Node Core yok bende bu olmaz ayrıca corsair ekosistemine hiç girmek istemiyorum
Arctic P12 RGB

Fan arıyorsan.

Test edip bulunabilir ama şu an ben olsam açmaya korkardım. Videonun güncel olmama ihtimali var mı? Meta verisi kalkmamışsa kayıt tarihine bakılabilir.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,969
İsim
Mert Can Ergün
geçmiş olsun sana ve sisteme bir şey olmasın

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Merhaba arkadaşlar, bugün Thermaltake View 51 kasasına montaj yaparken fanlara güç veren sata kablosu eridi ve fanlardan duman çıktı ve patlama sesi geldi. Bu markadan olabildiğince uzak durmanızı öneririm kabus gibi bir gece yaşattı.
Aboo geçmiş olsun.
PSU'nun da işi bitmiş olmalı? O sağlam mı?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Merhaba arkadaşlar, bugün Thermaltake View 51 kasasına montaj yaparken fanlara güç veren sata kablosu eridi ve fanlardan duman çıktı ve patlama sesi geldi. Bu markadan olabildiğince uzak durmanızı öneririm kabus gibi bir gece yaşattı.
Hocam bu konuyu Tavsiye forumdaki Adem Helvacı'ya dava açsam kazanma şansım veya zararımı alma şansım var mı yok mu sorun.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Hocam bu konuyu Tavsiye forumdaki Adem Helvacı'ya dava açsam kazanma şansım veya zararımı alma şansım var mı yok mu sorun.

Ne davası ya garantiye veririm ve umarım yenisini verirler, vermezlerse de yeni fanl alırım yapacak bir şey yon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,389
Üyeler
164,831
Son üye
berkaygnsx
Top Bottom