RTX3070
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 9,086
Kasa sıfırdı değil mi?Halıda yapılmadı masada yaptım
Kasa sıfırdı değil mi?Halıda yapılmadı masada yaptım
1 tane 3 lü paket alınca içinden çıkıyor ve görsellik sessizlik arıyorsan üstü yok.Lightning Node Core yok bende bu olmaz ayrıca corsair ekosistemine hiç girmek istemiyorum
Girmeyin zaten hocam ,malum ocak söndürüyor...Lightning Node Core yok bende bu olmaz ayrıca corsair ekosistemine hiç girmek istemiyorum
Hayır ikinci eldi ama aldığım kişi çalıştığına dair video gösterdi ayrıca o sata kablosu erimiş halde değildi takmadan önce. Ya benim PSU’da bişey vardı yada kontrolcünün o an bozulası geldi ama PSU ile ilgili olma ihtimali bence daha azKasa sıfırdı değil mi?
geçmiş olsun.Hayır ikinci eldi ama aldığım kişi çalıştığına dair video gösterdi ayrıca o sata kablosu erimiş halde değildi takmadan önce. Ya benim PSU’da bişey vardı yada kontrolcünün o an bozulası geldi ama PSU ile ilgili olma ihtimali bence daha az
Arctic P12 RGBLightning Node Core yok bende bu olmaz ayrıca corsair ekosistemine hiç girmek istemiyorum
Test edip bulunabilir ama şu an ben olsam açmaya korkardım. Videonun güncel olmama ihtimali var mı? Meta verisi kalkmamışsa kayıt tarihine bakılabilir.Hayır ikinci eldi ama aldığım kişi çalıştığına dair video gösterdi ayrıca o sata kablosu erimiş halde değildi takmadan önce. Ya benim PSU’da bişey vardı yada kontrolcünün o an bozulası geldi ama PSU ile ilgili olma ihtimali bence daha az
O kablonun daha önceden erimemiş olması ve ben takınca erimiş olması bile bence yeterli bir şey bana bozuk satılmadığından emin olmak için ama tarihe bakmadımArctic P12 RGB
Fan arıyorsan.
Test edip bulunabilir ama şu an ben olsam açmaya korkardım. Videonun güncel olmama ihtimali var mı? Meta verisi kalkmamışsa kayıt tarihine bakılabilir.
Aboo geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar, bugün Thermaltake View 51 kasasına montaj yaparken fanlara güç veren sata kablosu eridi ve fanlardan duman çıktı ve patlama sesi geldi. Bu markadan olabildiğince uzak durmanızı öneririm kabus gibi bir gece yaşattı.
Hocam bu konuyu Tavsiye forumdaki Adem Helvacı'ya dava açsam kazanma şansım veya zararımı alma şansım var mı yok mu sorun.Merhaba arkadaşlar, bugün Thermaltake View 51 kasasına montaj yaparken fanlara güç veren sata kablosu eridi ve fanlardan duman çıktı ve patlama sesi geldi. Bu markadan olabildiğince uzak durmanızı öneririm kabus gibi bir gece yaşattı.
Ne davası ya garantiye veririm ve umarım yenisini verirler, vermezlerse de yeni fanl alırım yapacak bir şey yonHocam bu konuyu Tavsiye forumdaki Adem Helvacı'ya dava açsam kazanma şansım veya zararımı alma şansım var mı yok mu sorun.
Tüketici Hakları
Akıllı Saatler, Akıllı Telefonlar, Android Box, Beyaz Eşya, Bilgisayar Sistemleri, Klima, Küçük Ev Aletleri, Televizyon, Uydu Cihazları hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com