Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Yeni pc topladım ama kaç watt yer bilmiyorum.

Sorunuzun cevabını bilmiyorum fakat gözüme çarpanlar şu şekilde Anakartınız AMD tabanlı fakat işlemciniz İntel olduğu için uyumsuz Kasa daha iyi marka olabilirmiş Böyle sisteme daha iyi bir monitör giderdi hocam en kısılmayacak yerden kısmışsınız nerdeyse
  2. E

Yardım PSU tam güce sokmanın bir yolu var mı?

OCCT adlı programda sanırım PSU testi vardı deneyin isterseniz
  3. E

PSU ile Anakart Uyumu

Psu ve anakart güç girişleri standart oluyor diye biliyorum yani sıkıntı olmaz alacağın sistem için
  4. E

Arkadaşlar ben bu fanı nasıl takıcam?

Anakarta takabileceğin kablo fotoda attığımdır eğer bundan yoksa güç kaynağına ki molex kablosunu fandakine takman lazım
  5. E

Hangi psu iyidir veya hangi psu alınmalıdır

Öncelikle sistemin nedir arkadaşlar ona göre bir PSU önerebilir. Sistemin için bunu kullanmanı önermem çok kalitesiz kutusunu etiketini vb çıkarmadıysan iade edebilirsin
  6. E

Çözüldü✓ NZXT H510 Flow Alınır mı?

Şekil duruyor hayırlı olsun
  7. E

499watt gerektiren sistem için 500watt psu takılır mı?

R5 5600 + RX 6600 kullanıyorum ekran kartını yeni aldım FSP AHBC 500w pek iyi değil fakat yeter demi hocam? 12v kanalından 450w veriyordu sanırım
  8. E

Çözüldü✓ PSU Kaç w nasıl öğrenicem

Sistemin yeniyse veya çok eski değilse kaliteli olmadığı için kullanmanı pek önermem
  9. E

Çözüldü✓ PSU Kaç w nasıl öğrenicem

Google'da modelini yazınca 400W olduğu çıkıyor
  10. E

FSP PSU'lar nasıldır?

Fsp markasını 2018'den beri kullanıyorum şimdiye kadar sorun yaşamadım
  11. E

Çözüldü✓ MSİ FORGE 100R ARGB kontrol nasıl ederim?

Ben amazondan almıştım 57 liraya...
  12. E

Çözüldü✓ MSİ FORGE 100R ARGB kontrol nasıl ederim?

Aynı kasada fanlar için bunu kullanıyorum iş görüyor
  13. E

Psu kabloları çirkin duruyor

Soğutucu blok belleklere dokunduğu için öyle takmak zorunda kaldım. Eski anakartımda 4 ram slotu vardı onda sorun olmuyordu fakat bunda iki tane olduğu için temas ediyor
  14. E

Ürün güzelmiş fakat o kadar bütçem yok :/
  15. E

Acelem vardı sistem çalışsın yeter kafasıyla takmıştım bu kadar oldu :D
  16. E

Acelem olduğu için hızlıca takmıştım, makaron alıp kaplarsam onuda düzgün bir şekilde yapmaya çalışacağım
  17. E

Kablolar fotoğrafta görüldüğü gibi kötü gözüküyor bende sleeve kablo almadan biraz daha iyi gözükmesini istiyorum. Aklıma siyah makaron ile kaplamak geldi sizce nasıl olur fikirlerinizi merak ettim.
  18. E

Kasa tavsiyesi psusuz

Attığın için sağ ol
  19. E

MSİ 100M 744 Liraya alınır mı?

Sizce bu fiyata alınır mı? Birde cooler master 212 evo soğutucu kullanıyorum cam kısmında tam kapanmama gibi bir sorun olur mu sizce?
Top Bottom