Bilgisayarda fanın birinden ara ara sürtme sesi geliyor. Kulağımı koyduğumda tam kestiremiyorum. Sistemi de yeni topladım. Her şey sıfır bir tek PSU eski bilgisayarımın PSUsu. Fanları tam güce sokup denemek istiyorum var mı bir yöntemi?
neyi deniyorsun ki sisteminle psu zaten uyumlu değilse psu düzgün çalışsa bile olamaz öyle sistemin nedir ve psu kaç watt markası bideBilgisayarda fanın birinden ara ara sürtme sesi geliyor. Kulağımı koyduğumda tam kestiremiyorum. Sistemi de yeni topladım. Her şey sıfır bir tek PSU eski bilgisayarımın PSUsu. Fanları tam güce sokup denemek istiyorum var mı bir yöntemi?
hocam eski dediğiniz için dedimde psunuz gayet iyi sağlam marka ve 650waat ekran kartınız nedirThermaltake Litepower 650W PSU. Olamaz öyle bir şey derken neden olmasın ki? Kasada bir fan sürtme sesi yapıyor ben de psudan şüpheleniyorum fanını full hızda döndürebilir miyim diye soruyorum
sürtünme sesi kasaya tam olmuyordur kasa botu neThermaltake Litepower 650W PSU. Olamaz öyle bir şey derken neden olmasın ki? Kasada bir fan sürtme sesi yapıyor ben de psudan şüpheleniyorum fanını full hızda döndürebilir miyim diye soruyorum
Bakıyorum hemenOCCT adlı programda sanırım PSU testi vardı deneyin isterseniz