Neler Yeni

Yardım PSU tam güce sokmanın bir yolu var mı?

THANOS14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Enes Ceylan
Bilgisayarda fanın birinden ara ara sürtme sesi geliyor. Kulağımı koyduğumda tam kestiremiyorum. Sistemi de yeni topladım. Her şey sıfır bir tek PSU eski bilgisayarımın PSUsu. Fanları tam güce sokup denemek istiyorum var mı bir yöntemi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Paşadöner
Bilgisayarda fanın birinden ara ara sürtme sesi geliyor. Kulağımı koyduğumda tam kestiremiyorum. Sistemi de yeni topladım. Her şey sıfır bir tek PSU eski bilgisayarımın PSUsu. Fanları tam güce sokup denemek istiyorum var mı bir yöntemi?
neyi deniyorsun ki sisteminle psu zaten uyumlu değilse psu düzgün çalışsa bile olamaz öyle sistemin nedir ve psu kaç watt markası bide

THANOS14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Enes Ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Thermaltake Litepower 650W PSU. Olamaz öyle bir şey derken neden olmasın ki? Kasada bir fan sürtme sesi yapıyor ben de psudan şüpheleniyorum fanını full hızda döndürebilir miyim diye soruyorum

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
OCCT adlı programda sanırım PSU testi vardı deneyin isterseniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Paşadöner
Thermaltake Litepower 650W PSU. Olamaz öyle bir şey derken neden olmasın ki? Kasada bir fan sürtme sesi yapıyor ben de psudan şüpheleniyorum fanını full hızda döndürebilir miyim diye soruyorum
hocam eski dediğiniz için dedimde psunuz gayet iyi sağlam marka ve 650waat ekran kartınız nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

sürtünme sesi kasaya tam olmuyordur kasa botu ne

THANOS14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Enes Ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı zaten çalışmıyor yük altında değil. Kasa nzxt h510 flow kasası. İşlemci fanı idcooling 214xt. Kasada eski bilgisayarımdan gelen tek şey psu bir de öndeki bir tane nzxt fanını ikinci el almıştım ama çok temizdi. Ama ondan gelmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

OCCT adlı programda sanırım PSU testi vardı deneyin isterseniz
Bakıyorum hemen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,521
Üyeler
168,144
Son üye
encore35