Neler Yeni

HİGH-END bir psu alsam extradan UPS almaya gerek var mı ?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Kaliteli bir PSU almanın birincil sebebi olası bir kötü senaryoda oluşabilecek hasarı minimuma indirmek + ups alırsan bu ihtimali daha da düşürürsün. Şart değil ama alırsan sistemin daha korunaklı olur. High-End PSU derken de gidip 30K'lık bir ürün düşünmüyorsun umarım. Sistemin nedir?

Kaliteli bir PSU almanın birincil sebebi olası bir kötü senaryoda oluşabilecek hasarı minimuma indirmek + ups alırsan bu ihtimali daha da düşürürsün. Şart değil ama alırsan sistemin daha korunaklı olur. High-End PSU derken de gidip 30K'lık bir ürün düşünmüyorsun umarım. Sistemin nedir?
Hocam ups'den vazgeçtim. Almayı düşündüğüm psu'un içinde bütün korumalar varmış zaten. Ups ile uğraşamayacam. Toplayacağım sistemle alakalı da şimdi yeni bir konu açacam ordan devam edelim isterseniz.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam ups'den vazgeçtim. Almayı düşündüğüm psu'un içinde bütün korumalar varmış zaten. Ups ile uğraşamayacam. Toplayacağım sistemle alakalı da şimdi yeni bir konu açacam ordan devam edelim isterseniz.
UPS konusunu da orada konuşuruz PSU ile aynı prensipte değil, sistem kararlılığına kadar etkiliyor UPS.

UPS konusunu da orada konuşuruz PSU ile aynı prensipte değil, sistem kararlılığına kadar etkiliyor UPS.

Aykut D.

80+ Gold
Hocam yeni çıkacağım evde elektrikler ne sıklıkta kesiliyor bilmiyorum fakat sistemim 200k'dan fazla. O yüzden böyle bir sistemi nasıl korumalıyım bilmiyorum. SSD önemli değil , diğer parçalar bozulmasın yeterli. Çok üst düzey bir PSU almayı düşünüyorum. Bir de yanına akım korumalı priz alacam. Yeterli olmaz mı yoksa UPS şart mı yani
Seasonic ürünlerini öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,533
Üyeler
160,856
Son üye
anilmai
Top Bottom