hocam sorunuza gelirsek.yaşadığınız bölgede sık sık kesintiler oluyorsa en iyi psu yu alsanız bile ups almanızı öneririm ben.Olabilir bilmiyorum 404 sayfa bulunamadı hatası veriyor hocam
hocam sorunuza gelirsek.yaşadığınız bölgede sık sık kesintiler oluyorsa en iyi psu yu alsanız bile ups almanızı öneririm ben.Olabilir bilmiyorum 404 sayfa bulunamadı hatası veriyor hocam
Ha yani en iyi psu bile sistemi korumaz mı diyorsunuz hocam ? Ben şöyle düşünmüştüm. En iyi psu'yu alırsam belki içinde onun koruyucu özellikler vardır ups'ye gerek kalmaz falan diye tahmin etmiştim.hocam sorunuza gelirsek.yaşadığınız bölgede sık sık kesintiler oluyorsa en iyi psu yu alsanız bile ups almanızı öneririm ben.
psu ların elektrik kesintisine karşı tma anlamıyla bir koruması yok diye biliyorum.sadece elektrik dalgalanmalarına karşı korumaları var.dediğim gibi eğer sık sık elektrikler kesiliyorsa titanium setifikalı bir psu alsanız bile ups de almanızı öneririm.zatne ups fiyatları psunun yanında devede kulak kalıyor.Ha yani en iyi psu bile sistemi korumaz mı diyorsunuz hocam ? Ben şöyle düşünmüştüm. En iyi psu'yu alırsam belki içinde onun koruyucu özellikler vardır ups'ye gerek kalmaz falan diye tahmin etmiştim.
tasınacagınız ev eski miHa yani en iyi psu bile sistemi korumaz mı diyorsunuz hocam ? Ben şöyle düşünmüştüm. En iyi psu'yu alırsam belki içinde onun koruyucu özellikler vardır ups'ye gerek kalmaz falan diye tahmin etmiştim.
Hocam şuan tutacağım ev belli değil. O yüzden hiçbir bilgim yok. Tek bildiğim şey var , o da eğer ups her halükarda şartsa sipariş geçecem şuan. Fakat çok sağlam bir psu alırsam ve ups'ye gerek yoksa boş yere para dökmek istemiyorum.tasınacagınız ev eski mi
bende evga psu var gold sertifikalı.3 yıldır kullanıyorum memnunum.ar ara elektrik kesilir bizim buralarda özellikle geceleri.bir kaç kez elektrik kesildi pc ye hiç bir şey olmadı.tabi parçalarımda kaliteli hocam.Hocam şuan tutacağım ev belli değil. O yüzden hiçbir bilgim yok. Tek bildiğim şey var , o da eğer ups her halükarda şartsa sipariş geçecem şuan. Fakat çok sağlam bir psu alırsam ve ups'ye gerek yoksa boş yere para dökmek istemiyorum.
Hocam acaba voltaj regülatörü falan mı alsam ? UPS ile arasındaki fark aküsünün olmaması. Akü de zaten elektrik kesilince sistemi açık tutuyor. Benim onla bir işim yok. Yani elektrik gittiğinde geri gelmesini beklerim sorun değil.bende evga psu var gold sertifikalı.3 yıldır kullanıyorum memnunum.ar ara elektrik kesilir bizim buralarda özellikle geceleri.bir kaç kez elektrik kesildi pc ye hiç bir şey olmadı.tabi parçalarımda kaliteli hocam.
hocam eğer geri gelmesini beklerim diyorsan alınabilir.hangisi işini görüyorsa.Hocam acaba voltaj regülatörü falan mı alsam ? UPS ile arasındaki fark aküsünün olmaması. Akü de zaten elektrik kesilince sistemi açık tutuyor. Benim onla bir işim yok. Yani elektrik gittiğinde geri gelmesini beklerim sorun değil.
Öyle yapayim ozaman. Regülatör hakkında bilginiz var mı peki önerebileceğiniz bir model falan ?hocam eğer geri gelmesini beklerim diyorsan alınabilir.hangisi işini görüyorsa.
hocam regülatör hiç kullanmadım.en son net cafede çalışırken upse bakıyordum.oda yıllar önceydi.Öyle yapayim ozaman. Regülatör hakkında bilginiz var mı peki önerebileceğiniz bir model falan ?
Daha çok sen beni anlamadın. İkisi çok farklı şeyler onu demek istiyorum. Mantığını kendin kurabilirsinSiz beni hiç anlamamışsınız hocamikisinin farkını biliyorum fakat konu detayını bir tekrardan okuyun isterseniz. Ben farklı bir şey soruyorum.
Evet giriliyorhocam açılıyor 2 linkte bende sizin tarayıcınızda sorun olmasın? @LoserIl hocam attığım linklere siz girebiliyor musunuz?