Neler Yeni

HİGH-END bir psu alsam extradan UPS almaya gerek var mı ?

hocam sorunuza gelirsek.yaşadığınız bölgede sık sık kesintiler oluyorsa en iyi psu yu alsanız bile ups almanızı öneririm ben.
Ha yani en iyi psu bile sistemi korumaz mı diyorsunuz hocam ? Ben şöyle düşünmüştüm. En iyi psu'yu alırsam belki içinde onun koruyucu özellikler vardır ups'ye gerek kalmaz falan diye tahmin etmiştim.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Alican ekinci
Ha yani en iyi psu bile sistemi korumaz mı diyorsunuz hocam ? Ben şöyle düşünmüştüm. En iyi psu'yu alırsam belki içinde onun koruyucu özellikler vardır ups'ye gerek kalmaz falan diye tahmin etmiştim.
psu ların elektrik kesintisine karşı tma anlamıyla bir koruması yok diye biliyorum.sadece elektrik dalgalanmalarına karşı korumaları var.dediğim gibi eğer sık sık elektrikler kesiliyorsa titanium setifikalı bir psu alsanız bile ups de almanızı öneririm.zatne ups fiyatları psunun yanında devede kulak kalıyor.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
tasınacagınız ev eski mi

tasınacagınız ev eski mi
Hocam şuan tutacağım ev belli değil. O yüzden hiçbir bilgim yok. Tek bildiğim şey var , o da eğer ups her halükarda şartsa sipariş geçecem şuan. Fakat çok sağlam bir psu alırsam ve ups'ye gerek yoksa boş yere para dökmek istemiyorum.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Alican ekinci
Hocam şuan tutacağım ev belli değil. O yüzden hiçbir bilgim yok. Tek bildiğim şey var , o da eğer ups her halükarda şartsa sipariş geçecem şuan. Fakat çok sağlam bir psu alırsam ve ups'ye gerek yoksa boş yere para dökmek istemiyorum.
bende evga psu var gold sertifikalı.3 yıldır kullanıyorum memnunum.ar ara elektrik kesilir bizim buralarda özellikle geceleri.bir kaç kez elektrik kesildi pc ye hiç bir şey olmadı.tabi parçalarımda kaliteli hocam.

bende evga psu var gold sertifikalı.3 yıldır kullanıyorum memnunum.ar ara elektrik kesilir bizim buralarda özellikle geceleri.bir kaç kez elektrik kesildi pc ye hiç bir şey olmadı.tabi parçalarımda kaliteli hocam.
Hocam acaba voltaj regülatörü falan mı alsam ? UPS ile arasındaki fark aküsünün olmaması. Akü de zaten elektrik kesilince sistemi açık tutuyor. Benim onla bir işim yok. Yani elektrik gittiğinde geri gelmesini beklerim sorun değil.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Alican ekinci
Hocam acaba voltaj regülatörü falan mı alsam ? UPS ile arasındaki fark aküsünün olmaması. Akü de zaten elektrik kesilince sistemi açık tutuyor. Benim onla bir işim yok. Yani elektrik gittiğinde geri gelmesini beklerim sorun değil.
hocam eğer geri gelmesini beklerim diyorsan alınabilir.hangisi işini görüyorsa.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Siz beni hiç anlamamışsınız hocam :D ikisinin farkını biliyorum fakat konu detayını bir tekrardan okuyun isterseniz. Ben farklı bir şey soruyorum.
Daha çok sen beni anlamadın. İkisi çok farklı şeyler onu demek istiyorum. Mantığını kendin kurabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam açılıyor 2 linkte bende sizin tarayıcınızda sorun olmasın? @LoserIl hocam attığım linklere siz girebiliyor musunuz?
Evet giriliyor

Top Bottom