Arama sonuçları: *

1. K

3000tl güç kaynağı önerisi

sorunu yoksa neden değiştirmek istiyorsunuz
  2. K

Yardım Rx 6700xt İle Ryzen 5 7500F İçin Kaç Watt Psu Lazım?

600-650w cevap bu kadar :)
  3. K

Rtx 3070 500w yeterli midir

burada sıkıntı şu ilk önce önerilen pu olayına gelelim ekran kartı firmaları tarafından önerilen psu değerleri bu değerden aşağısını kullanma diye değil bu değerde kullanırsan çok büyük ihtimal güç kapasitesi olarak bir derdin olmaz diye çünkü sistemde kullanacağın işlemcinin watt değerini...
  4. K

Allah bu saatten sonra da kötü bir senaryo göstermesin ama ben böyle bir kartla foem ekran kartı kullanmam
  5. K

normalde çok kaliteli +12w kanalından yüksek değer veren bir psu yeter veya psu değiştirene kadar süreci idare eder ama sizin markanızı bırakın 500w olmasını 50000000000000000w olsa o ekran kartı ile kullanmayın 1734557835 ya sen kimsin böyle üst perdeden aşağılayıcı konuşuyorsun...
  6. K

sen neden terbiyesizce konuşuyorsun
  7. K

Emlak Ofisim için Pc öneri masaüstü

hocam önceden 5600g li sistemler filan baya uygun fiyata satılıyordu ama şu an çok ta uygun fiyata sistem bulunmuyor böyle amaç sadece gündelik işler ise oyun amacı güdülmüyorsa (bazen ofis için sistem istiyorum ara sıra oyunda oynuyorum diyenler de oluyor onuniçin soruyorum) bu fiyat bandında...
  8. K

460W PSU RX570 Besler Mi?

Besler
  9. K

Bu PSU modelleri arasından en iyisi hangisi?

bu görsel ürünün kalitesi hakkında bilgi vermez veya ne kadar kaliteli bileşenler kullanılmış bu bilgiyi vermez genel olarak gamepower gamebooster power boost önerilmeyen ürünlerdir milletin abarttığı kadar bomba mı c4 mü değil fakat daha iyisini almaya bütçesi olan için önerilmez siz...
  10. K

Sisteme göre kasa önerisi

ben 51 cm diye biliyorum
  11. K

380mm ekran kartı 165 mm cpu fan desteği mevcut
  12. K

attığım dark guardiana bakabilirsiniz
  13. K

zevkler renkler tartışılmaz benim beğendiğimi siz sizin beğendiğinizi ben beğenmeyebilirim ama gereçekten kötü duruyor şahsi fikrimce
  14. K

https://www.hepsiburada.com/dark-guardian-4x12cm-frgb-led-fanli-cam-yan-panelli-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchguardian-p-HBV00000L4ECM?magaza=Teknobiyotik&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.60.9 ekran kartı xfx 3 fanlı 4 adet ürün...
  15. K

Amazon Bilgisayar kasa önerisi

sadece boş kasa mı güç kaynaklı mı güç kaynaklı ise kaç watt max bütçe ne
  16. K

Tam Moduler PSU önerisi?

destekler
  17. K

Tam Moduler PSU önerisi?

peki o zaman attığım ürün hepsiburada limiti ile hepsiburadadan alınabilecek güzel bir ürün (uygun fiyatlı demiyorum zaten maliyeini ikimiz de biliyoruz ama güzel bir ürün)
  18. K

Tam Moduler PSU önerisi?

hocam elbette iyi de problem şurda tamam biraz da zevk işi bu kasa işi kablolar canınızı sıkmış olabilir ama şu anki psu işinizi görüyorken ben olsam devam ederim sistem yükseltmeden bahsediyordunuz yükselteceğim zaman toptan sistemi satarım yeni sistemde yönelirim böyle bir şeye bak...
  19. K

Tam Moduler PSU önerisi?

tam modüler ürünler 3500 tl den başlasa da hepsiburadada 4000 tl nin üzerinde Hatta size attığım linki düzgün bakmamışım Hepsiburada limiti ile alınamıyor Aynı ürünün Hepsiburada limiti ile alinananı da 600 TL.daha pahalı Linkini bırakıyorum Bana mantıklı gelmiyor ama karar sizin...
  20. K

Tam Moduler PSU önerisi?

max bütçeniz ne bu arada bazı ürünler peşin fiyatına bile bir tık yüksek iken bir de üstüne hepsiburada limiti kullanarak çok daha maliyetli bir değişim sürecine gireceksiniz şu anki psu nuz yeterli iken sırf kablodan dolayı bu yükseltme gereksiz bence ama zevk sizin para sizin karar sizin...
Top Bottom