Arama sonuçları: *

1. F

En üst seviye mouse önerisi

Bugün viper v2 pro geldi elime mükemmel bir şey eline uyarsa kesinlikle öneririm hakkını veriyor
  2. F

Glorious model o wireless vs endgame xm2we

Xm2we mi satıyorum 1400 e ilgilenirsen vereyim 1 ay olmadı alalı elime uymadı bende viper v2 pro aldım.
  3. F

Bu fiyata bu mouse alınır mı ?

Elin uyarsa güzel mouse
  4. F

700-1200₺ arası Gaming mouse önerisi

Sarı siteden xm2we bulursan al zaten yeni çıktı fazla kullanılmamıştır
  5. F

Max 2K Wireless Mouse Önerisi

Param var diyorsan v3pro al ya da xm2we al ninjutso lamzu falan hikaye switchleei mekanik 6 ay sonra çift tiklamaya başlar latency yersin. Xm2we hem malzeme kalitesi hem de switch bakimindan iyi uzun yıllar gider sensör olarakta youtube da karşılaştırma var atlantis ve x2 yi tokatlıyor
  6. F

2000 Tl Bandında Kablosuz Mouse Önerisi

endgame xm2we rakipsiz
  7. F

Wireless Fare Önerisi

Xm2we
  8. F

Öneri ₺1000 ye Wireless Mouse Öneri

Xm2we tek geçerim 2.000 e kadar rakipsiz mouse. Atlantis ve sora buna rakip olabilir anca
  9. F

Çözüldü✓ Asus Rog Gladius III Wireless Aimpoint Mouse 1122 TL

N11 de 1338 e düşmüş zaten fiyatı bir de üstüne indirim mi olacak anlamadım
  10. F

Endgame Gear Xm2we Mouse Alınır Mı?

Ben sarı siteden 1 haftalık kullanılmış buldum 1300 e aldım bana gelişi 1400 oldu ama olsun gayet memnunum 200 lirada cebimde kaldı. Ayrıca özellikle malzeme kalitesi çok iyi mouse u elinize alinca 5-10 sn içinde eliniz hafif terliyor ve mouse a bildiğiniz yapışıyor. Buda kontrol ve konforu...
  11. F

Lamzu atlantis vs ninjutso sora hangisi alınır

xm2we ye de bakın derim
  12. F

Öneri Beyaz Kablosuz Mouse önerisi

Xm2we
  13. F

Endgame GEAR XM2WE de Nvidia Reflex Desteği Var Mı?

3 gündür kullanıyorum daha %20 azaldı 10 günü rahat çıkarır sol ele de uyar ergo değil zaten
  14. F

Öneri 1500 lira bütçeyle kablosuz mouse önerisi

xm2we aldım daha yeni tek kelime f/p ürünü mükemmel. Sensör vs hepsini geçtim bu zamana kadar gördüğüm en kaliteli malzemeye sahip, hangi mouse kullansam elimde kayma hissi yaratıyordu ama bu mouse da bir kaplama var eline ilk aldığında 5-10 sn kayacakmış gibi oluyor ama elin hafif nemlenince...
  15. F

Öneri 2- 2.5k ya wireless sensörü düzgün mouse öneri

Xm2we tek geçerim reddit yorumlarına da bak ben aldım iyi ki almışım diyorum
  16. F

Endgame GEAR XM2WE de Nvidia Reflex Desteği Var Mı?

Ben yeni aldım mouse’u hem kalite olsun hem donanım bu zamana kadar kullandıklarm arasında en iyisi al keyfine bak yarın öbür gün stok out olursa fiyatı artar
  17. F

Çözüldü✓ Logitech G PRO Wireless alınır mı?

Xm2we 1600 tl endgame in yeni mouse’u bence bunu incelemeden karar vermeyin ben aldım ve iyiki de almışım diyorum. Kaplaması ele oturuşu mükemmel, ilk defa bu kadar rahat ettim bir mouse da ayrıca kaihl go optik switchlerle bana 4 5 sene gider bu kalitede f/p ürünü. Csgo oynuyorum dv2 den bu...
  18. F

Fps oyunları için mouse önerişi bütçe sorun değil

Superlight bence fiyatını haketmiyor o kadar para verilmez diğer seçeneklere bakabilirsin
  19. F

Fps oyunları için mouse önerişi bütçe sorun değil

Ben xm2we aldım çok memnunum tavsiye ederim
Top Bottom