Rampage olduğuna takılma ürün Rampage'e ait değil sadece isim basılı.arkadaşlar bir kaç model arasında kaldım fakat belki bilmediğim güzel modeller de vardır diye sizi yönlendirmemek için birazdan atiyim onların linkini ,yardımcı olabilecek varsa mutlu olurum
hocam iki ürün arasında fiyat farkına değicek bi fark var mıdırRampage olduğuna takılma ürün Rampage'e ait değil sadece isim basılı.
Bütçe artma şansı varsa net olarak önerebilirim.Rampage FURY Z RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage FURY Z RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! Rampage FURY Z RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz 2.4GHzWireless Lightweight ~63g PixArt PAW3370 Sensör Kailh GOOptical Switchler En Gelişmiş Kailh GO Optical Switchler XM2we, Kailh'in 2022 boyunca aldığımız geri bildirimlere göre optimize edilen en son sürümü olan Kailh GO optik anahtarlarına...shop.connectgame.com.tr
Sensör , switch olarak önünde açıkçası bütçeyi çok zorlamayacaksa xm2we alırdım.hocam iki ürün arasında fiyat farkına değicek bi fark var mıdır
Çok güzel kablosuz bir mouseGlorious Model O Beyaz Gaming Mouse
Glorious Model O Beyaz Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
hocam ben atmadım arkadaş atmışKablolu versiyonunu atmışsınız, kablosuzun linki :
Xm2we ile isim olarak olmasa da aynı özellikte sensörlere sahipken tıklama ömrü olarak xm2we 80m, gmow 20m.Glorious Model O Wireless GLRGLO-MS-OW-MW 19000 DPI 6 Tuş RGB Optik Mat Beyaz Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Haklısınız düzeltiyorum hocam.hocam ben atmadım arkadaş atmış