Arama sonuçları: *

1. Kursat9606

Valorant için mouse ve mousepad

Güncel
  2. Kursat9606

Kullanmıştım bu mousepadi yine farklı desenlisini aldım mouse için biraz daha tavsiye almak istiyorum marka tuhafıma gitti daha önce drathadder v3 kullanmıştım memnundum razer kalitesi vardı yani
  3. Kursat9606

Klavye 1000-1500 mouse için aklımda bir şey yok 2000 civarlarına kaliteli bir mouse varsa süper olur hyperx pulsefire hastenin ismini duyuyorum şu sıra mousepad içinde longteng kullandım yine hybrid kaliteli bir mousepad almak istiyorum fps ağırlıklı varsa longtengin bi tık üstü kalitede...
  4. Kursat9606

Hocam bütçeyi olabildiğince zorladım çalışma masası vs de aldım vadeli alışveriş yaptığım içinde linkteki sistemden faydalanmak istedim 360 nasip değilmiş şu an mouse mousepad ve klavye önerisine ihtiyacım var
  5. Kursat9606

Merhabalar Valorant için yeni sistem toplamışken ekipmanlarıda almamak olmaz bir kaç yıldır uzağım oyun ve ekipman camiasına kulaklık olarak hyperz cloud 3 tercih ettim. Şimdi mouse ve fp bir mousepad önerisi istiyorum mouse açısından bütçe ayırabilirim mousepad içinde longteng teceübe ettim...
  6. Kursat9606

Bu Mousepad alınır mı??

En iyisini yapmışsınız en güzel özelliği kirlenmemesi ve aynı zamanda yarı speed yarı control olması
  7. Kursat9606

Bu Mousepad alınır mı??

2-3 gündür aynı mousepad kullanıyorum qck dan geçmiş biri olarak gençleştim resmen şiddetle tavsiye ediyorum üzerinde mouse dansediyor cidden kirlenme gibi bir problem falan yok ayrıca kolay kolay deforme olmuyor
  8. Kursat9606

Klasse Longteng Huoyun Mousepad Alınır Mı?

Tiger modeline gücüm yetmedi hocam longteng huoyun special edition aldığım ürünün ismi tam alışamasamda sanki daha iyi oynuyorum gibi cidden ve kocaman bir mousepad
  9. Kursat9606

Arkadaşlar mousepad dün geldi iki gündür tecrübe ediyorum eğer 450 bandında bir bütçeniz varsa ve mousepad alacaksanız kesinlikle öneririm gençleştim resmen…
  10. Kursat9606

Dediğinizi yaşıyordum sigara kullanıyorum ayrıca yine ister istemez kül oluyor siparişini verdim yeni mousepad in qck gibi temizleme derdi yok
  11. Kursat9606

3 sene falan sanırsam
  12. Kursat9606

Evet hocam dediğin gibi mouse kaymıyor bazı bölgelerde her sene bir mousepad alıyorum bazen daha kısa sürede eskiyordu qck serisine elveda diyeceğim galiba 4 qck eskittik
  13. Kursat9606

Hocam qck kullandım bende sürekli control bir mousepad olduğu için alışması zaman alır gibi ama alıştıktan sonra daha performanslı hissettirebilir bilemiyorum bir kaç yorum okudum herkes çok memnun olduğunu söyleyip fps oyunlarını daha iyi oynadığını yazmış bende en güvendiğim foruma sorayım dedim
  14. Kursat9606

Arkadaşlar steelseries qck kullanan biri olarak mousepadim eskidiği için yenisini almaya karar verdim longteng in hybrid bir mousepad olduğunu gördüm %50 speed %50 control bir ürünmüş bugün sipariş verirsem aynı gün geleceği yazıyor sizce qck kullanan biri olarak almalı mıyım?
  15. Kursat9606

Logitech G203 LİGHTSYNC Alıyorum.

logitech sayfasında g203 lightsync diye bir mouse göremedim acaba yanlışmı yazıyor firmalar mouseun altını çekip atma imkanın var mı
  16. Kursat9606

Logitech G203 LİGHTSYNC Alıyorum.

102 modelini almıştım ben de tasarımları aynı fiyatları da aynıydı umarim sensör farkı vs yoktur
Top Bottom