Neler Yeni

Klasse Longteng Huoyun Mousepad Alınır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Arkadaşlar steelseries qck kullanan biri olarak mousepadim eskidiği için yenisini almaya karar verdim longteng in hybrid bir mousepad olduğunu gördüm %50 speed %50 control bir ürünmüş bugün sipariş verirsem aynı gün geleceği yazıyor sizce qck kullanan biri olarak almalı mıyım?

chovy7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf K
Arkadaşlar steelseries qck kullanan biri olarak mousepadim eskidiği için yenisini almaya karar verdim longteng in hybrid bir mousepad olduğunu gördüm %50 speed %50 control bir ürünmüş bugün sipariş verirsem aynı gün geleceği yazıyor sizce qck kullanan biri olarak almalı mıyım?
qck+dan geçmiş biri olarak aldıktan sonra iade ettim ürün güzel gibi ama alışamadım üstünde hafif pürüzlü bir hissiyat var bu da beni rahatsız etti uzun kullanamadım tabii ki bu bir kusur değil çünkü hybrid yapısı olmasından dolayı özelliği buymuş ama qck+ ve gloriousun 200 250 tl olduğu yerde 450 tl bir mousepade vermek bilemedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
qck+dan geçmiş biri olarak aldıktan sonra iade ettim ürün güzel gibi ama alışamadım üstünde hafif pürüzlü bir hissiyat var bu da beni rahatsız etti uzun kullanamadım tabii ki bu bir kusur değil çünkü hybrid yapısı olmasından dolayı özelliği buymuş ama qck+ ve gloriousun 200 250 TL olduğu yerde 450 TL bir mousepade vermek bilemedim
Hocam qck kullandım bende sürekli control bir mousepad olduğu için alışması zaman alır gibi ama alıştıktan sonra daha performanslı hissettirebilir bilemiyorum bir kaç yorum okudum herkes çok memnun olduğunu söyleyip fps oyunlarını daha iyi oynadığını yazmış bende en güvendiğim foruma sorayım dedim

chovy7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf K
Hocam qck kullandım bende sürekli control bir mousepad olduğu için alışması zaman alır gibi ama alıştıktan sonra daha performanslı hissettirebilir bilemiyorum bir kaç yorum okudum herkes çok memnun olduğunu söyleyip fps oyunlarını daha iyi oynadığını yazmış bende en güvendiğim foruma sorayım dedim
Hocam ürünün hissiyatı gerçekten çok premium hani performans olarak bir +sını görmezsen bile (qckdan kötü değil bu arada performans olarak) en azından bu kadar güzel desenli kaliteli baskı dikişli bir mousepad aldığın için memnun kalırsın çünkü qck+ gerçekten ince ve 2mm olması bazen sıkıntı yaratıyor elindeki qck+ deforme olduysa ya da uzun kullanımdan sonra tıkanmaya başladıysa klasseyi almanı öneririm zaten eğer memnun kalmazsan firma iade kabul ediyor bu da en büyük +sı

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Hocam ürünün hissiyatı gerçekten çok premium hani performans olarak bir +sını görmezsen bile (qckdan kötü değil bu arada performans olarak) en azından bu kadar güzel desenli kaliteli baskı dikişli bir mousepad aldığın için memnun kalırsın çünkü qck+ gerçekten ince ve 2mm olması bazen sıkıntı yaratıyor elindeki qck+ deforme olduysa ya da uzun kullanımdan sonra tıkanmaya başladıysa klasseyi almanı öneririm zaten eğer memnun kalmazsan firma iade kabul ediyor bu da en büyük +sı
Evet hocam dediğin gibi mouse kaymıyor bazı bölgelerde her sene bir mousepad alıyorum bazen daha kısa sürede eskiyordu qck serisine elveda diyeceğim galiba 4 qck eskittik

Maethril_

80+ Bronze
Evet hocam dediğin gibi mouse kaymıyor bazı bölgelerde her sene bir mousepad alıyorum bazen daha kısa sürede eskiyordu qck serisine elveda diyeceğim galiba 4 qck eskittik
Hocam 4 qck kac senede eskidi ayıptır sorması:D

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Selim
Qck ayda bir bembeyaz oluyor sünger+toz deterjanla siliyorum. Bu sorun yoksa bile geçilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Qck ayda bir bembeyaz oluyor sünger+toz deterjanla siliyorum. Bu sorun yoksa bile geçilir
Dediğinizi yaşıyordum sigara kullanıyorum ayrıca yine ister istemez kül oluyor siparişini verdim yeni mousepad in qck gibi temizleme derdi yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Arkadaşlar mousepad dün geldi iki gündür tecrübe ediyorum eğer 450 bandında bir bütçeniz varsa ve mousepad alacaksanız kesinlikle öneririm gençleştim resmen…

chovy7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf K
Arkadaşlar mousepad dün geldi iki gündür tecrübe ediyorum eğer 450 bandında bir bütçeniz varsa ve mousepad alacaksanız kesinlikle öneririm gençleştim resmen…
qck+ nın ince yüzeyinden sonra gerçekten çok iyi geliyor tek sıkıntısı hybrid yüzeye alışma süresi ya da memnun kalmak hayırlı olsun, tiger modeli mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
qck+ nın ince yüzeyinden sonra gerçekten çok iyi geliyor tek sıkıntısı hybrid yüzeye alışma süresi ya da memnun kalmak hayırlı olsun, tiger modeli mi?
Tiger modeline gücüm yetmedi hocam longteng huoyun special edition aldığım ürünün ismi tam alışamasamda sanki daha iyi oynuyorum gibi cidden ve kocaman bir mousepad

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,774
Üyeler
164,904
Son üye
AlimHazretleri
Top Bottom