Arama sonuçları: *

1. Raze8165

Klavye - Kulaklık - mousepad önerisi

Arkadaşlar bütçem belirsiz kalitesine göre her şeye para verebilirim fakat uçmasınlar ucuz şeyler istiyorum. mousepad tercihim yalnızca 90X40 daha küçük istemiyorum. onun dışında klavye için red switch 1. tercihimdir. kulaklıkda rahat olsun ve kaliteli olsun yeter. eğer bildiğiniz güzel ürünler...
  2. Raze8165

Mouseumun rgb programına girince error alıyorum

konu spamı yapma. +rep
  3. Raze8165

550-600₺ mouse ve mousepad

https://www.hepsiburada.com/sprange-lmp-90-900x400x4-0mm-rgb-isikli-oyuncu-mouse-pad-p-HBCV00000BQXEA Kullanıyorum öneririm.
  4. Raze8165

mousepad Havaya Kalktı

Bir sürü marka gördüm antech çok satıyor ama markası antech olabilir. Önüne gelen basmış marka adını :D (!) 1623177070 Seninki sağlammış brom.
  5. Raze8165

mousepad Havaya Kalktı

Markası yok yani :D Bir sürü firma satıyor hocam. Benim aldığım https://www.trendyol.com/antech/rgb-duz-siyah-90-40-cm-gaming-oyunu-mousepad-p-33280306
  6. Raze8165

mousepad Havaya Kalktı

yok
  7. Raze8165

mousepad Havaya Kalktı

Patlamıyorlar üzerine 7.5 KG koydum. 1623176572 Çift taraflı bant ilede masaya yapıştırabilirsin dostum.
  8. Raze8165

mousepad Havaya Kalktı

Dostum aynı şekilde bende de o mouse pad var. Aynı yerler bendede kalkık fotoğrafını çektiğin yer üstüne ağırlık koyunca düzeldi ama köşelerde sende olduğu gibi minik bir kıvrılma var nedenini bilmiyorum. İncelemesini izlediğim kişidede aynı şey vardı.
  9. Raze8165

Gamepower Senr Error sorunu

arkadaşlar lütfen yardımcı olun Gamepower Sendo RGB mouse'n donanım arşivindeki videosunu izledikten sonra almaya karar verdim ve aldım 1 ay kullanımdan sonra driverde profil değiştirirken bi anda mouse hareket etmemeye başladı ışıklar yanıyordu sağ tık ve sol tık çalışıyor ama hareket etmiyor...
  10. Raze8165

rgb mouse pad alınır mı?

aynısını aldım gayet güzel tavsiye ederim fazla ışıklı değil göz yormuyor mükemmel.
  11. Raze8165

Bu Mouse Pad Alınır MI?

Alınmaz 90x40 RGB bir mouse pad aldım. 160 TL ye 1604908502 Çakma sanırım
  12. Raze8165

Gamepower Sendo RGB sorunu

Arkadaşlar 1 haftadır Gamepower Sendo kullanıyorum driverına girip ışık rengini değiştirmek istedim ama bi anda mouse gitti mouse ile sağ ve sol tık yapabiliyorum ama mouse imlecim hareket etmiyor aynı zamanda mousemın ışıkları çalışıyor bu bir sorun mu çözümü var mı ? yardım edermisiniz
  13. Raze8165

Bileğim ağrıyor böyle bir ürün mantıklı olur mu ?

Çok pahalı değil ağrım olsa satın alıp denerdim bence sizde denemelisiniz
  14. Raze8165

GamePower Sendo RGB almak mantıklı mı ?

Arkadaşlar araştırmam sonucunda gamepower sendo rgb almaya karar verdim farenin bir kusuru eksi yanı varmı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim https://www.incehesap.com/gamepower-sendo-rgb-optik-10-000dpi-gaming-mouse-matte-mat-fiyati-44959/
  15. Raze8165

50-100 TL arası mouse önerisi

Arkadaşlar 50-100 TL arası mouse arıyorum marka takıntım yok önerilerinizi bekliyorum.
  16. Raze8165

rival 3 alıcam memnun kalırmıyım?

kalırsın bence arkadaşım kullanıyor
Top Bottom