Aynen kardeşim bütçe sınırsız, o yüzden adam bütçeye 550/600TL yazmış.bütçe sınırsızsa eğer![]()
STEELSERIES QCK Edge Kumaş XL Gaming Mousepad Fiyat & Özellik | MediaMarkt
STEELSERIES QCK Edge Kumaş XL Gaming Mousepad fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kawww.mediamarkt.com.tr
kısıtlıysa eğer![]()
STEELSERIES QcK Mouse Pad SSMP63004 Fiyat & Özellik | MediaMarkt
STEELSERIES QcK Mouse Pad SSMP63004 fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
https://www.trendyol.com/glorious/m...boutiqueId=572782&merchantId=107468&gads=true çok tavsiye ederim
mouse ve mousepad fiyatı o oku istersende bi bütçe mousepad için sınırsızsa dedim bilip bilmeden yorum yapmaAynen kardeşim bütçe sınırsız, o yüzden adam bütçeye 550/600TL yazmış.
mousepad ve mouse için yazıyor 600 tl bütçeden mousepada ayıracak parası sınırsızsa dedimmouse ve mousepad fiyatı o oku istersende bi bütçe mousepad için sınırsızsa dedim bilip bilmeden yorum yapma
Dostum malasef dediğinden hiçbir şey anlamıyorum.mousepad ve mouse için yazıyor 600 TL bütçeden mousepada ayıracak parası sınırsızsa dedim
kankacım diyorum ki 600 tl bütçesi için mousepada ayıracağı ücreti 600 tl üzerinden sınırsızsa demek istiyorumDostum malasef dediğinden hiçbir şey anlamıyorum.
Arkadaşın 600TL bütçesi var ve 600TL bütçeye istediği iki şey mouse ve mousepad. Senin dediklerin ne anlama geliyor inan bilmiyorum.