Throne neden önermediniz hocamha evet 2.4g wireless dongle ile geliyor
Throne neden önermediniz hocamha evet 2.4g wireless dongle ile geliyor
BeğenemedimThrone neden önermediniz hocam
rival 3 çok eskide kaldı hocam dandik de olsa yeni bir sürüm alması daha mantıklıMouse olarak
Mouse Pad olarak
bunu alabilirsiniz hocam.HELİXSUN Mouse Pad Büyük Boy Gaming Oyuncu uyumlu Xl 70x30 Cm Old Way Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HELİXSUN Mouse Pad Büyük Boy Gaming Oyuncu uyumlu Xl 70x30 Cm Old Way yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam küçük ve orta boyutta bir eli varsa hala alınabilir bence. Bütceyi arttırıp daha z1 alması daha mantıklı tabi ki.rival 3 çok eskide kaldı hocam dandik de olsa yeni bir sürüm alması daha mantıklı
evet ergonomi olarak alınabilir ama mouseda kablolu artık imkansız gibi bir şey geliyor bana kablosuzun rahatlığı hiçbir şeyde yokHocam küçük ve orta boyutta bir eli varsa hala alınabilir bence. Bütceyi arttırıp daha z1 alması daha mantıklı tabi ki.
Doğru diyorsunuz hocam kablosuz ekipman rahatlığı gibisi yok.evet ergonomi olarak alınabilir ama mouseda kablolu artık imkansız gibi bir şey geliyor bana kablosuzun rahatlığı hiçbir şeyde yok
Genel olarak özellik sensör filan kıyaslarsak?Beğenemedim
Diğer arkadaşın önerdiği mouse'u almayı düşünüyorum hocam sağ olun. Mousepad ise hoşuma gitti alabilirim.Mouse olarak
Mouse Pad olarak
bunu alabilirsiniz hocam.HELİXSUN Mouse Pad Büyük Boy Gaming Oyuncu uyumlu Xl 70x30 Cm Old Way Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HELİXSUN Mouse Pad Büyük Boy Gaming Oyuncu uyumlu Xl 70x30 Cm Old Way yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
helixsun mousepadler cidden iyi 3 kere alıp kullandım yıllar içinde sadece kenarları biraz kıvrılıyor zamanla ama o da kullanmaya bağlı benimkine sürekli kahve falan dökülüyoduDiğer arkadaşın önerdiği mouse'u almayı düşünüyorum hocam sağ olun. Mousepad ise hoşuma gitti alabilirim.
O mouse daha iyi olur hocam. Mouse pad gayet güzel gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.Diğer arkadaşın önerdiği mouse'u almayı düşünüyorum hocam sağ olun. Mousepad ise hoşuma gitti alabilirim.