Neler Yeni

Mouse Tavsiyesi bekliyorum.

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Mert ash
Mouse olarak
Mouse Pad olarak
bunu alabilirsiniz hocam.
rival 3 çok eskide kaldı hocam dandik de olsa yeni bir sürüm alması daha mantıklı

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
rival 3 çok eskide kaldı hocam dandik de olsa yeni bir sürüm alması daha mantıklı
Hocam küçük ve orta boyutta bir eli varsa hala alınabilir bence. Bütceyi arttırıp daha z1 alması daha mantıklı tabi ki.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Mert ash
Hocam küçük ve orta boyutta bir eli varsa hala alınabilir bence. Bütceyi arttırıp daha z1 alması daha mantıklı tabi ki.
evet ergonomi olarak alınabilir ama mouseda kablolu artık imkansız gibi bir şey geliyor bana kablosuzun rahatlığı hiçbir şeyde yok

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
evet ergonomi olarak alınabilir ama mouseda kablolu artık imkansız gibi bir şey geliyor bana kablosuzun rahatlığı hiçbir şeyde yok
Doğru diyorsunuz hocam kablosuz ekipman rahatlığı gibisi yok.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Arif
Mouse olarak
Mouse Pad olarak
bunu alabilirsiniz hocam.
Diğer arkadaşın önerdiği mouse'u almayı düşünüyorum hocam sağ olun. Mousepad ise hoşuma gitti alabilirim.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Mert ash
Diğer arkadaşın önerdiği mouse'u almayı düşünüyorum hocam sağ olun. Mousepad ise hoşuma gitti alabilirim.
helixsun mousepadler cidden iyi 3 kere alıp kullandım yıllar içinde sadece kenarları biraz kıvrılıyor zamanla ama o da kullanmaya bağlı benimkine sürekli kahve falan dökülüyodu

Top Bottom