Arama sonuçları: *

1. sezer3636

Dpi Çözünürlüğü ile İşaretçi Hızı aynı şey mi?

Arkadaşlar logitech g300s farem var. programdan ve windows ayarlarından faremi kendime uygun bir şekilde ayarlamamı yaptım. normalde sanki aynı şeymiş gibi hissettiriyor bu iki ayarlama ama değil. iyi bir kullanım için dpi yükselttiğimde işaretçi hızını düşürmem gerekiyor. bir ters orantı var...
  2. sezer3636

Kablosuz mouse önerisi

en iyi cevap olarak rapor ederseniz sevinirim :)
  3. sezer3636

Kablosuz mouse önerisi

Polosmart Hybrid duydunuz mu? ben kullanıyorum aşırı memnunum. bluetooth 5.0 destekli akıllı telefon tablet tv laptop hepsiyle bağlantı kurabiliyorum. wireless usb si de var ayrıca içinde bt desteği olmayan cihazlarda da kullanılabiliyor yani. en büyük avantajı ise usb dongelı kaybolursa mouse...
  4. sezer3636

Rahmetli Mouse'a ne yapabilirim?/120 tl Mouse önerisi

(click switch) tıklama butonundan mı bahsediyorsunuz? tıklarken dokunduğunuz plastik noktadan mı. çözümü değilde tamiri var. elekrtorik yeteneğiniz biraz varsa tabi. mousenin kullanmadığınız bir switchini havya ile çıkarın bozuk switchle değiştirin. mouse kasasında bir deforme olduysa tamiri...
  5. sezer3636

1360x768 çözünürlük için mouse önerisi(DPI)

dpi ayarı bir çok mouse de bulunuyor. kaliteli bir mouse yle sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. düşük çözünürlük düşük dpi.
Top Bottom