Neler Yeni

Rahmetli Mouse'a ne yapabilirim?/120 tl Mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Anıl
Bütçe
120
Merhaba.Az önce agalarla valorant oynarken mouseun tıklama yerinın yarısı çıktı.Buda taramada sorun yaratıyor.One tap hala macro tuşlarından dolayı atabiliyorum ama tarama konusunda ilk tıklamam gitmiyor bu yüzdende taramıyor.Bu sorunun çözümü var mı?Yoksa bana 120 tl civarı bi mouse önerebilir misiniz?(Not:Evet bu bütçe düşük ama zaten temmuzda kaliteli bi mouse alacaktım).(Not2:Mouse Lenovo Legion m200)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba.Az önce agalarla valorant oynarken mouseun tıklama yerinın yarısı çıktı.Buda taramada sorun yaratıyor.One tap hala macro tuşlarından dolayı atabiliyorum ama tarama konusunda ilk tıklamam gitmiyor bu yüzdende taramıyor.Bu sorunun çözümü var mı?Yoksa bana 120 TL civarı bi mouse önerebilir misiniz?(Not:Evet bu bütçe düşük ama zaten temmuzda kaliteli bi mouse alacaktım).(Not2:Mouse Lenovo Legion m200)
Bu arada sorunu çözdüm şimdi fakat çok rahatsız ediyor

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
sezer adıgüzel
Merhaba.Az önce agalarla valorant oynarken mouseun tıklama yerinın yarısı çıktı.Buda taramada sorun yaratıyor.One tap hala macro tuşlarından dolayı atabiliyorum ama tarama konusunda ilk tıklamam gitmiyor bu yüzdende taramıyor.Bu sorunun çözümü var mı?Yoksa bana 120 TL civarı bi mouse önerebilir misiniz?(Not:Evet bu bütçe düşük ama zaten temmuzda kaliteli bi mouse alacaktım).(Not2:Mouse Lenovo Legion m200)
(click switch) tıklama butonundan mı bahsediyorsunuz? tıklarken dokunduğunuz plastik noktadan mı. çözümü değilde tamiri var. elekrtorik yeteneğiniz biraz varsa tabi. mousenin kullanmadığınız bir switchini havya ile çıkarın bozuk switchle değiştirin. mouse kasasında bir deforme olduysa tamiri daha zor olur tabi.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada sorunu çözdüm şimdi fakat çok rahatsız ediyor
HP Omen 400

Top Bottom