Arama sonuçları: *

1. BorsaKaplanı888

Bu klavye alınır mı ?

Takıntıdan kastım düşük gecikme gibi özelliklerdi hocam.
  2. BorsaKaplanı888

Bu klavye alınır mı ?

Hocam haklısınız ama mekanik takıntım yok ve bu fiyat bandında tasarımını beğendiğim mekanik klavye bulamadım
  3. BorsaKaplanı888

Bu klavye alınır mı ?

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-ornata-v3-tnky-kbl-tr-layout-oyuncu-klavye.html Arkadaşlar sesi çok hoşuma gitti. Normal membran klavye gibi değil. Kullanan varsa tavsiye eder mi ? Uzunca süre kullanmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.
  4. BorsaKaplanı888

Neden klavyeye alkol sıkınca çalışıyor ?

Deneyeceğim, teşekkürler.
  5. BorsaKaplanı888

https://ty.gl/2qard5p542 Hocam klavye bu.
  6. BorsaKaplanı888

Sorun çıkarmayacak, ömürlük klavye önerisi alabilir miyim ?

Arkadaşlar birsürü klavye aldım, hepsinde switchler belli bir süre sonra basmıyordu. Artık bıktım. Bana ömürlük sorun çıkartmayacak mekanik (Blue,Brown,Red) klavye önerir misiniz ? Çok şekilli şukullu olmasını istemiyorum. Sade ve hoş olursa güzel olur. Teşekkür ederim.
  7. BorsaKaplanı888

Yani kardeşimin saç spreyini sıkınca da olmuştu. 🤣
  8. BorsaKaplanı888

Forumlarda araştırırken bulmuştum. Ne klavye alırsam alayım hep bozuluyor. :d
  9. BorsaKaplanı888

Arkadaşlar elimde mekanik tuşlu bir klavye var. Bu klavyede ya tuşlar basmıyor ya da 2,3 kere basıyor. Bende kolonya sıkarak bu sorunu geçici olarak çözüyorum ama neden kolonya sıkınca düzeliyor ? Bunu temelli düzeltmenin bir yolu var mı ?
  10. BorsaKaplanı888

Apex 9 Mini hangi switchler takılabilir ?

Arkadaşlar bu klavyeyi almak istiyorum ama çabuk sıkılan biri olduğum için farklı switchler de alacağım. Bu klavyeye Cherry MX, Gateron, Akko takılabilir mi ?
  11. BorsaKaplanı888

Custom klavye hakkında yardım eder misiniz ?

Arkadaşlar hiçbir bilgim yok custom klavyeler hakkında ama çok hoşuma gidiyorlar. Sadece kullanmak istediğim swtich belli; Akko V3 yellow. Switch harici ne satın almam gerek ? Alacağım her kit ile uyumlumudur bu swtich ? Gibi, gibi sorular. Yardımcı olur musunuz ?
  12. BorsaKaplanı888

Kronik sıkıntısı olmaya klavye önerisi alabilir miyim ?

Arkadaşlar allah aşkına bana kronik sıkıntısı olmayan klavye önerir misiniz ? Şuana kadar hangi klavyeyi aldıysam ya 1 ay sonra tuş basmıyor ya da 3 defa basıyor ve ya da hiç basmıyor. Blue Switch ve ömürlük bir klavye arıyorum. Bütçe 2000₺. Teşekkür ederim.
  13. BorsaKaplanı888

Şu tip klavye önerisi yapabilir misiniz ?

https://www.hepsiburada.com/logitech-920-008094-g213-prodigy-rgb-oyuncu-klavyesi-p-HBV00000247UE?url_src=and-product-detail Arkadaşlar aynı bu tip, ledleri sadece harfleri aydınlatıcak ve harfler arası bu tip kapalı olucak klavye önerir misiniz ? Bu model de kronik sıkıntılar varmış. Bundan...
  14. BorsaKaplanı888

Trendyol da satılan T60 klavye alınır mı

Ziyough t60 var tuşlar 1 ay sonra basmamaya başlıyor veya 6 defa basıyor. Kolonya sıkıp devam ettirdim gına geldi ofis klavyesi kullanıyorum. Görünüşe aldanıp aldım sakın bu tarz markasız klavyeleri alma zaten hepsi aynı sarfteche bak benim klavyeyle aynı.
  15. BorsaKaplanı888

Hangi klavye daha iyi?

Bende benzeri var ziyaugh gibi bişey vallaha tuşlar 1 ayda bir basışta 3 kere 5 kere basıyor veya basmıyor kolonya sıkıp kullanıyorum bence alma aynı beyaz model var bendede isimleri farklı sadece
  16. BorsaKaplanı888

Beyaz klavye önerisi

Lütfen bu klavyeyi alma ben yorumlara güvenip aldım 1 ay oldu tuşlar çift basmaya başladı bazen algılamıyor.
Top Bottom