thewisshin
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 30
- İsim
- Recep Talha
Trendyolda çok satılan ve bi arkadaşımın aldığı hoşumada giden bi klavye var (Vooka Trol Red Switch Mini RGB Oyun Klavyesi) başka bi arkadaşım dedi ki o markalar sağlam değil kaliteli olmuyorlar dedi ama alan arkadaşım gayet iyi dedi kalitesiz diyen arkadaşım bana bu klavyeyi önerdi (Gamepower Overlord) aralarında yaklaşık 100 lira fiyat farkı var aralarında çok fark olur mu Vooka marka klavye çok mu kötü? Gamerpower almak istemememim sebebi ise rgb olmayıp sabit ışıklı olması ama eğer çok daha kaliteli ise gamepower alırım. (Red Switch istiyorum)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vooka markanın yorumlarıda iyi gibiTrendyolda çok satılan ve bi arkadaşımın aldığı hoşumada giden bi klavye var (Vooka Trol Red Switch Mini RGB Oyun Klavyesi) başka bi arkadaşım dedi ki o markalar sağlam değil kaliteli olmuyorlar dedi ama alan arkadaşım gayet iyi dedi kalitesiz diyen arkadaşım bana bu klavyeyi önerdi (Gamepower Overlord) aralarında yaklaşık 100 lira fiyat farkı var aralarında çok fark olur mu Vooka marka klavye çok mu kötü? Gamerpower almak istemememim sebebi ise rgb olmayıp sabit ışıklı olması ama eğer çok daha kaliteli ise gamepower alırım. (Red Switch istiyorum)