Arama sonuçları: *

• Users: RTX3070
  • In Klavye
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. RTX3070

Custom klavyeler hakkında merak edilenleri sorabilirsiniz.

500 dolar olmasın dedim :D. 100 dolar bence custom isteyen birine çok para değil ama. Şunun fiyatına yakın herhangi bir custom yerine bunu alırdım: https://amzn.eu/d/1xjASno
  2. RTX3070

Custom klavyeler hakkında merak edilenleri sorabilirsiniz.

Çok yakın bir zamanda almayacağım ancak aklımda var bilen birini bulmuşken sorayım. İyi bir boş (switch keycap vs olmadan) custom klavye var mıdır. RGB aydınlatmalı ve yazılım destekli. Fiyatı çok önemli değil 500 dolarlarda filan olmasın yeter.
  3. RTX3070

Klavye tuşum kırıldı

Laptop için mi?
  4. RTX3070

SteelSeries Arctis 7+ şarj yüzdesi görme

Sanırım görülmüyor. Üründeki ışıklardan belli oluyor.
  5. RTX3070

membran klavyeye neden para verilmez :D

Apex 3 kullanıyorum ben de, güzel klavye ama XPG Summoner da alabilirmişim diyorum, pişmanlık olarak değil de tuş basış hissiyatı nasıl olur merak ettim. Gerçi bir mağazada huntsman elite ve ROG Strix Scar denemiştim, ROG olan red switch gayet beğendim onu da pahalıydı işte.
  6. RTX3070

İncanın klavyesi geldi kampanya gerçekmiş

7. RTX3070

RAMPAGE'NİN YENİ %60 KLAVYESİ!

Rakiplerine göre fazla ucuz, neden ki?
  8. RTX3070

4100 TL ye ekipman tavsiyesi

Klavye Apex Pro veya Corsair K100 Platinium Mouse logitech g pro lightspeed Kulaklık cloud flight wireless
  9. RTX3070

Yazı yazmak için mekanik klavye

Eğer switch'ten çıkardıysa hasar vermiş olabilir ama keycapleri söktüyse sıkıntı olmaması lazım. Bunlar denenmeden bilinemez maalesef. Bazıları çok deneyimsizce iş yapıyor.
  10. RTX3070

Biraz da şans işi, ülkemizde teknik servis olayını bilmeyen sanırım çok var sorun yaşayan ürünü kötülüyor.
  11. RTX3070

G413'ü de çok övüyorlar o da güzel bir tercih olabilir. Mekanik olmayacaksa tabii ki. Mekaniklerin tuş ömrü bunlardan 2.5 kat filan daha fazladır.
  12. RTX3070

O sorunun cevabı hayır :D. Benim alma sebebim aslında evdekileri rahatsız etmemekti. Biraz boş düşünmüşüm, kendi kullanımım için bir mekanik klavye de alabilirmişim. Bu da herhalde ikinci sorunuzu cevapladı.
  13. RTX3070

Membrane klavyelerin tuş ömrü mekaniklere göre azdır. Red switch modellere bakmanızı tavsiye ederim. Eğer membrane olacaksa ben Apex 3 kullanıyorum alınabilir bence.
  14. RTX3070

Yardım Klavyemde bulunan anlamını bilmediğim tuş.

Başka bir şeye atalı olabilir.
  15. RTX3070

Yardım Klavyemde bulunan anlamını bilmediğim tuş.

Sağ tık işlevi görüyor.
  16. RTX3070

Size göre bir klavyede olmazsa olmazlar nelerdir?

Bilek desteği ve ses tekerleği.
  17. RTX3070

Öneri Membran veya red switch klavye önerisi

1200 TL bütçeyle membran alınmaz. https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-asus-rog-strix-flare-aura-sync-rgb-mekanik-kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,251531588.html Linklerde red olandan yok nedense.
  18. RTX3070

Membran oyuncu klavye önerisi.

Apex 3 kullanıyorum öneririm.
  19. RTX3070

%60 Klavye Almak Mantıklı Mı?

Teşekkür ederim ben hayatımda hiç %60 klavye görmedim az önce sen atınca öğrendim (!). Kullanım kolaylığından bahsediyorum o tuşların olmamasından değil.
  20. RTX3070

%60 Klavye Almak Mantıklı Mı?

Almak mantıklı ama ben almazdım almadım da. Numpad, F tuşları vs. kullanıyorum.
Top Bottom