Neler Yeni

Custom klavyeler hakkında merak edilenleri sorabilirsiniz.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Çok yakın bir zamanda almayacağım ancak aklımda var bilen birini bulmuşken sorayım. İyi bir boş (switch keycap vs olmadan) custom klavye var mıdır. RGB aydınlatmalı ve yazılım destekli. Fiyatı çok önemli değil 500 dolarlarda filan olmasın yeter.

Salih7158

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Salih
Çok yakın bir zamanda almayacağım ancak aklımda var bilen birini bulmuşken sorayım. İyi bir boş (switch keycap vs olmadan) custom klavye var mıdır. RGB aydınlatmalı ve yazılım destekli. Fiyatı çok önemli değil 500 dolarlarda filan olmasın yeter.
ben 100 dolar çok pahalı diyorum 500 dolar diyorsun sen.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,431
İsim
Muhammed efe

efemert16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Baran
Merhabalar hocam. Ben custom klavye tasarlamak istiyorum 5075s kasası düşünüyorum creamy sarı v3 akko switch kullanmayı düşünüyorum. 3 k bütçem var şuan da 2200 falan tutuyor. Beyaz keycaps lazım hocam. Harf kısmında yazı yazmak yerine direk şeffaf olsun RGB ile falan görünsün öyle bir keycaps varmı önerir misin yoksa bile benim dediğin tarz. @Marginale

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,431
İsim
Muhammed efe
Merhabalar hocam. Ben custom klavye tasarlamak istiyorum 5075s kasası düşünüyorum creamy sarı v3 akko switch kullanmayı düşünüyorum. 3 k bütçem var şuan da 2200 falan tutuyor. Beyaz keycaps lazım hocam. Harf kısmında yazı yazmak yerine direk şeffaf olsun RGB ile falan görünsün öyle bir keycaps varmı önerir misin yoksa bile benim dediğin tarz. @Marginale
Kanka var olmasına vardır ama bence öyle içi gözüken transparan tuşlar böyle custom klavyelerde çok çocuk işi duruyor. Dandik duruyor birde.

efemert16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Baran
Kanka var olmasına vardır ama bence öyle içi gözüken transparan tuşlar böyle custom klavyelerde çok çocuk işi duruyor. Dandik duruyor birde.
Öylemi diyosun hocam ya bana bi geceleri garip geliyor gibi o zaman böyle sade beyaz olabildiğince fp bir keycaps önerebilir misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,335
Üyeler
165,668
Son üye
quuumac
Top Bottom