Çok mu fark eder?Tabii olur ister istemez.
Çok mu fark eder?Tabii olur ister istemez.
Gmk67 daha iyi tabii dimi?Eder tokluk konusunda.
ben 100 dolar çok pahalı diyorum 500 dolar diyorsun sen.Çok yakın bir zamanda almayacağım ancak aklımda var bilen birini bulmuşken sorayım. İyi bir boş (switch keycap vs olmadan) custom klavye var mıdır. RGB aydınlatmalı ve yazılım destekli. Fiyatı çok önemli değil 500 dolarlarda filan olmasın yeter.
500 dolar olmasın dedim . 100 dolar bence custom isteyen birine çok para değil ama. Şunun fiyatına yakın herhangi bir custom yerine bunu alırdım:ben 100 dolar çok pahalı diyorum 500 dolar diyorsun sen.
500 dolra kabul değilsin ama 400 dolara kabulsün yani anladığım?500 dolar olmasın dedim . 100 dolar bence custom isteyen birine çok para değil ama. Şunun fiyatına yakın herhangi bir custom yerine bunu alırdım:
200 dolara on numara ürün toplanır. Yardımcı olacağım şu an işim var. Dönüş yapacağım.500 dolar olmasın dedim . 100 dolar bence custom isteyen birine çok para değil ama. Şunun fiyatına yakın herhangi bir custom yerine bunu alırdım:
Kankam dönüş yapmayı unuttum kusura bakma. Topladın mı sen klavye?500 dolar olmasın dedim . 100 dolar bence custom isteyen birine çok para değil ama. Şunun fiyatına yakın herhangi bir custom yerine bunu alırdım:
Kanka var olmasına vardır ama bence öyle içi gözüken transparan tuşlar böyle custom klavyelerde çok çocuk işi duruyor. Dandik duruyor birde.Merhabalar hocam. Ben custom klavye tasarlamak istiyorum 5075s kasası düşünüyorum creamy sarı v3 akko switch kullanmayı düşünüyorum. 3 k bütçem var şuan da 2200 falan tutuyor. Beyaz keycaps lazım hocam. Harf kısmında yazı yazmak yerine direk şeffaf olsun RGB ile falan görünsün öyle bir keycaps varmı önerir misin yoksa bile benim dediğin tarz. @Marginale
Öylemi diyosun hocam ya bana bi geceleri garip geliyor gibi o zaman böyle sade beyaz olabildiğince fp bir keycaps önerebilir misin?Kanka var olmasına vardır ama bence öyle içi gözüken transparan tuşlar böyle custom klavyelerde çok çocuk işi duruyor. Dandik duruyor birde.