Neler Yeni

Custom klavyeler hakkında merak edilenleri sorabilirsiniz.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Aslında dönemin fiyatına bağlı. Switchler zaten iyi switch Cream Yellow V3 pro benim en çok sattığım switch ama klavye kasasının o modelini şahsen sevmiyorum bçyle daraltılmış gibi duruyor. Tabii sen sevdiysen H.O
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok saol kankam.
hocam benim klavyede wireless özelliği var usbyi takıyorum cihaz kullanıma hazır diyor ama ne rgb geliyor nede tuşlara tıklayınca yazıyor ne yapmam lazım

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe
hocam benim klavyede wireless özelliği var usbyi takıyorum cihaz kullanıma hazır diyor ama ne rgb geliyor nede tuşlara tıklayınca yazıyor ne yapmam lazım
Dungle moduna aldığın halde mi yapiyor bunu?

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
hem kablosu var hem dongle dongle ile ilk gün denedim olmadı bende kabloluya geçtim şarj etmem gerekiyor mu gerekiyorsa nasıl edicem belkide ondan kablosuz kullanamıyorumdur
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne yapmam lazım bir fikriniz var mı?

Son düzenleme:

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe
hem kablosu var hem dongle dongle ile ilk gün denedim olmadı bende kabloluya geçtim şarj etmem gerekiyor mu gerekiyorsa nasıl edicem belkide ondan kablosuz kullanamıyorumdur
Şarjı yoksa kablosuz çalışmaz. Kablolu moda alıp kabloyu takarsan otomatik sarj eder.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Şarjı yoksa kablosuz çalışmaz. Kablolu moda alıp kabloyu takarsan otomatik sarj eder.
yaklaşık 7-8 aydır kablolu modda kullanıyorum bugün klavyeyi temizledim bi kablosun deneyeyim dedim dongle taktım bilgisayar tanımladı kullanıma hazır dedi ama ne ışığı geldi nede tuşları algıladı bozuk mu acaba kablosuzu :D

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe
yaklaşık 7-8 aydır kablolu modda kullanıyorum bugün klavyeyi temizledim bi kablosun deneyeyim dedim dongle taktım bilgisayar tanımladı kullanıma hazır dedi ama ne ışığı geldi nede tuşları algıladı bozuk mu acaba kablosuzu :D
Emin olmak için soruyorum. Sen 2.4ghz tuşunu aktif ettin değil mi?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe
hocam açtım o tuşu ışık geldi ama yine algılamadı tuşları birde e tuşunun altında beyaz bir ışık yanıp sönüyordu
Tamam senin o zaman ekstra tuştan da aktif etmen lazım. Yanan beyaz ışık 2.4ghz moduna geçeyim mi diye soruyor. O beyaz ışık yanarken o tuşun üstüne bas. Olmazsa o beyaz ışık ile fn tuşuna aynı anda bas. Geçmesi lazım.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Tamam senin o zaman ekstra tuştan da aktif etmen lazım. Yanan beyaz ışık 2.4ghz moduna geçeyim mi diye soruyor. O beyaz ışık yanarken o tuşun üstüne bas. Olmazsa o beyaz ışık ile fn tuşuna aynı anda bas. Geçmesi lazım.
tamam deniyorum hocam

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Yağız Berk Özel
o tuş ne hocam :D cahilliğime verin
3 mod klavyelerin genelde FN + ... kombinasyonu ile değiştirirsin modları kullanım klavuzundan bakınız.
Klavyenizin markası ve modeli nedir hocam?

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
3 mod klavyelerin genelde FN + ... kombinasyonu ile değiştirirsin modları kullanım klavuzundan bakınız.

Klavyenizin markası ve modeli nedir hocam?
akko 3068b plus hocam arkadaşın dediğini denedim yine geçmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,707
Üyeler
164,718
Son üye
Anya77
Top Bottom