Neler Yeni

Custom klavyeler hakkında merak edilenleri sorabilirsiniz.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Eray Fındık
Tamam senin o zaman ekstra tuştan da aktif etmen lazım. Yanan beyaz ışık 2.4ghz moduna geçeyim mi diye soruyor. O beyaz ışık yanarken o tuşun üstüne bas. Olmazsa o beyaz ışık ile fn tuşuna aynı anda bas. Geçmesi lazım.
hocam denedim tuş kombinasyonunu geçmedi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Muhammed efe
akko 3068b plus hocam arkadaşın dediğini denedim yine geçmedi
Kanka uzun bas ama sen fn ve o beyaz tuşa uzun bas birde öyle dene. Beyaz ışık normal rengine dönene kadar.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Eray Fındık
Kanka uzun bas ama sen fn ve o beyaz tuşa uzun bas birde öyle dene. Beyaz ışık normal rengine dönene kadar.
bi 15-20 saniye tuttum ilk 5 saniyede daha hızlı yanmaya başladı sonra tık yok yine aynı kabloluya geri geçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hızlı yanıp sönmeye devam ediyor e tuşu

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Muhammed efe
bi 15-20 saniye tuttum ilk 5 saniyede daha hızlı yanmaya başladı sonra tık yok yine aynı kabloluya geri geçtim

Çok hızlı olduğunda elini çekip sadece ışığı yanan tuşa bir kez bas kankam. Yavaş yanarken hızlı yanıp sönene kadar bekle. Sonra elini çek ve bu sefer bir kere fn ve yanan tuşa bas. Geçmesi lazım.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Eray Fındık
Çok hızlı olduğunda elini çekip sadece ışığı yanan tuşa bir kez bas kankam. Yavaş yanarken hızlı yanıp sönene kadar bekle. Sonra elini çek ve bu sefer bir kere fn ve yanan tuşa bas. Geçmesi lazım.
doğru anladım mı diye yazıyorum hızlı yanıp sönene kadar fn ve e tuşlarına basıyorum hızlı yanıp sönmeye başlayınca fn ve e ye 1 kez basıyorum ve geçmesi lazım doğru mu?

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
emir yapar
İyi günler, geçtiğimiz günlerdr amazon’dan 5075S barebone klavye aldım. Bir de elimde bir kaç ay önce aliexpress sitesinden aldığım ktt kang white v3 switchler var.

Bunlar birbirine uyumludur değil mi?

Bir de bana keycaps önerebilir misin? Beyaz renk aldım kasayı.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Muhammed efe
İyi günler, geçtiğimiz günlerdr amazon’dan 5075S barebone klavye aldım. Bir de elimde bir kaç ay önce aliexpress sitesinden aldığım ktt kang white v3 switchler var.

Bunlar birbirine uyumludur değil mi?

Bir de bana keycaps önerebilir misin? Beyaz renk aldım kasayı.
Uyumludur kasa 3 ve 5 pin uyumlu zaten. Böyle durumlarda eğer klavye örneğin sadece 3 pin uyumlu ise ve switch 5 pinli ise sağ ve solda bulunan switchin 2 bacağını tırnak makası ile kesip 3 pinli klavyede de kullanabilirsiniz. Keycap alsanda gümrük kapalı, hiçbir işlem haftaya pazartesi gününe kadar yok. Sen şimdi alma bekle belki haftaya indirimde vs ürün olur. Zaten her türlü gelemeyecek. Birde gümrükte birikme var o da süreyi erteletir.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Eray Fındık
Uyumludur kasa 3 ve 5 pin uyumlu zaten. Böyle durumlarda eğer klavye örneğin sadece 3 pin uyumlu ise ve switch 5 pinli ise sağ ve solda bulunan switchin 2 bacağını tırnak makası ile kesip 3 pinli klavyede de kullanabilirsiniz. Keycap alsanda gümrük kapalı, hiçbir işlem haftaya pazartesi gününe kadar yok. Sen şimdi alma bekle belki haftaya indirimde vs ürün olur. Zaten her türlü gelemeyecek. Birde gümrükte birikme var o da süreyi erteletir.
Hocam hızlı yanip sonerken dediğinizi denedim olmadi fotoğraf nasıl atılıyor kılavuzunu atayim

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Yağız Berk Özel

Benim Akko 5087B ve 5108B deki kombinasyonlar FN + E/R/T Bluetooth, FN+Y 2.4Ghz + FN+ U kablolu modu. 2.4Ghz için FN+Y'ye basılı tutunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,419
Üyeler
161,852
Son üye
lakaskiva
Top Bottom