hocam denedim tuş kombinasyonunu geçmediTamam senin o zaman ekstra tuştan da aktif etmen lazım. Yanan beyaz ışık 2.4ghz moduna geçeyim mi diye soruyor. O beyaz ışık yanarken o tuşun üstüne bas. Olmazsa o beyaz ışık ile fn tuşuna aynı anda bas. Geçmesi lazım.
Kanka uzun bas ama sen fn ve o beyaz tuşa uzun bas birde öyle dene. Beyaz ışık normal rengine dönene kadar.akko 3068b plus hocam arkadaşın dediğini denedim yine geçmedi
tamam fn ve e tuşuna uzunca basılı tutucam şimdiKanka uzun bas ama sen fn ve o beyaz tuşa uzun bas birde öyle dene.
bi 15-20 saniye tuttum ilk 5 saniyede daha hızlı yanmaya başladı sonra tık yok yine aynı kabloluya geri geçtimKanka uzun bas ama sen fn ve o beyaz tuşa uzun bas birde öyle dene. Beyaz ışık normal rengine dönene kadar.
Çok hızlı olduğunda elini çekip sadece ışığı yanan tuşa bir kez bas kankam. Yavaş yanarken hızlı yanıp sönene kadar bekle. Sonra elini çek ve bu sefer bir kere fn ve yanan tuşa bas. Geçmesi lazım.bi 15-20 saniye tuttum ilk 5 saniyede daha hızlı yanmaya başladı sonra tık yok yine aynı kabloluya geri geçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hızlı yanıp sönmeye devam ediyor e tuşu
doğru anladım mı diye yazıyorum hızlı yanıp sönene kadar fn ve e tuşlarına basıyorum hızlı yanıp sönmeye başlayınca fn ve e ye 1 kez basıyorum ve geçmesi lazım doğru mu?Çok hızlı olduğunda elini çekip sadece ışığı yanan tuşa bir kez bas kankam. Yavaş yanarken hızlı yanıp sönene kadar bekle. Sonra elini çek ve bu sefer bir kere fn ve yanan tuşa bas. Geçmesi lazım.
Uyumludur kasa 3 ve 5 pin uyumlu zaten. Böyle durumlarda eğer klavye örneğin sadece 3 pin uyumlu ise ve switch 5 pinli ise sağ ve solda bulunan switchin 2 bacağını tırnak makası ile kesip 3 pinli klavyede de kullanabilirsiniz. Keycap alsanda gümrük kapalı, hiçbir işlem haftaya pazartesi gününe kadar yok. Sen şimdi alma bekle belki haftaya indirimde vs ürün olur. Zaten her türlü gelemeyecek. Birde gümrükte birikme var o da süreyi erteletir.İyi günler, geçtiğimiz günlerdr amazon’dan 5075S barebone klavye aldım. Bir de elimde bir kaç ay önce aliexpress sitesinden aldığım ktt kang white v3 switchler var.
Bunlar birbirine uyumludur değil mi?
Bir de bana keycaps önerebilir misin? Beyaz renk aldım kasayı.
Hocam hızlı yanip sonerken dediğinizi denedim olmadi fotoğraf nasıl atılıyor kılavuzunu atayimUyumludur kasa 3 ve 5 pin uyumlu zaten. Böyle durumlarda eğer klavye örneğin sadece 3 pin uyumlu ise ve switch 5 pinli ise sağ ve solda bulunan switchin 2 bacağını tırnak makası ile kesip 3 pinli klavyede de kullanabilirsiniz. Keycap alsanda gümrük kapalı, hiçbir işlem haftaya pazartesi gününe kadar yok. Sen şimdi alma bekle belki haftaya indirimde vs ürün olur. Zaten her türlü gelemeyecek. Birde gümrükte birikme var o da süreyi erteletir.
Benim Akko 5087B ve 5108B deki kombinasyonlar FN + E/R/T Bluetooth, FN+Y 2.4Ghz + FN+ U kablolu modu. 2.4Ghz için FN+Y'ye basılı tutunuz.bi 15-20 saniye tuttum ilk 5 saniyede daha hızlı yanmaya başladı sonra tık yok yine aynı kabloluya geri geçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hızlı yanıp sönmeye devam ediyor e tuşu
Şu ikinci klavyeyi nasıl toplarım ve ne kadar fiyatı?Arkadaşlar tabii ki ben en iyiyim demiyorum daha tecrübeli arkadaşlar vardır ama şimdiye kadar topladığım klavyelerden edindiğin bilgilere göre sizlerin aklına takılanları cevaplayabilrim. Sorun gelsin.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle