Teykage
80+ Silver
Dahası
Kullandığınız işletim sistemi Windows ise doğrudur.akko cloud driver windows versiyonunu indirdim doğru mu?
Kullandığınız işletim sistemi Windows ise doğrudur.akko cloud driver windows versiyonunu indirdim doğru mu?
kutulayıp attım kilere ama halledecem bu cahilliği yenecemKitapçığı atsana kanka bana sen detaylı
Hocam bu arada klavuzda yazıyor olması lazım ben attığım sitedeki manuelinden bakıp da bulmuştum kombinasyonları.kutulayıp attım kilere ama halledecem bu cahilliği yenecem
kilere geri gidiyuorum klavuz içinHocam bu arada klavuzda yazıyor olması lazım ben attığım sitedeki manuelinden bakıp da bulmuştum kombinasyonları.
fn del tuşları ile değişiyor valla 20 tane modu varmış bende diyom tek bu renk galibaFn ve shift veya onunda üstünde olan tuş olması lazım. Bu kombinasyonları denesene.
Onun ışığı kısıp açma, aynı renkte farklı animasyon modlarida var. O tuşları da bul.uloooo bastığım yerden ışık dalgası fırlıyo sşdfklmsdşlf çocuk gibi eğleniyorum şuan valla
Mesaj otomatik birleştirildi:
fn del tuşları ile değişiyor valla 20 tane modu varmış bende diyom tek bu renk galiba
fn l tuşu işede ışığı kapanıp açılıyor
fn del tuşları ile 20 animasyon arasında değişim yapıyor dediğiniz o tuş galibaOnun ışığı kısıp açma, aynı renkte farklı animasyon modlarida var. O tuşları da bul.
Evet birde onun ışık modu var. Renk ile ilgili olan. Onuda bul. Del sadece animasyon oluyor.fn del tuşları ile 20 animasyon arasında değişim yapıyor dediğiniz o tuş galiba
fn artı / bu işaretin diğer tarafa dönmüş hali ama klavyede bulamadım o tuşuEvet birde onun ışık modu var. Renk ile ilgili olan. Onuda bul. Del sadece animasyon oluyor.
alt gr ve soru işareti tuşuna basınca oluyormuş o işaret ama bi animasyon beğendim rengini değiştirmeye gerek yokKanka enterın üst kısmına bak.