Neler Yeni

Custom klavyeler hakkında merak edilenleri sorabilirsiniz.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Arnold Ciwardagexer
Arkadaşlar tabii ki ben en iyiyim demiyorum daha tecrübeli arkadaşlar vardır ama şimdiye kadar topladığım klavyelerden edindiğin bilgilere göre sizlerin aklına takılanları cevaplayabilrim. Sorun gelsin.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Klavyenin kasasını neyle dumplamalıyım. Şu an elimde z686 var ve yeni kang switchler gelince komple barebone yapacağım. Pcb üstüne köpük altına tape ve herhangi bir malzemeden dumping yapmak istiyorum fakat klavyenin yanında gelen foam biraz kalitesiz kalır diye düşünüyorum. Sizce çok pahalı olmayan hangi materyali tercih etmeliyim?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Muhammed efe
Klavyenin kasasını neyle dumplamalıyım. Şu an elimde z686 var ve yeni kang switchler gelince komple barebone yapacağım. Pcb üstüne köpük altına tape ve herhangi bir malzemeden dumping yapmak istiyorum fakat klavyenin yanında gelen foam biraz kalitesiz kalır diye düşünüyorum. Sizce çok pahalı olmayan hangi materyali tercih etmeliyim?
Kanka pamuk ve kağıt bant en ucuz ve en mantıklı olan. Ayrı olarak malzeme almaya kalksan bir klavye parası tutar zaten. Keçe kesebilirsen o da olur.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Muhammed efe

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Eray Fındık

darling18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ramazan Katkici
oyun amacli aliyorum fps oyunlarıda oynayacağım bunu önermişlerdi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Muhammed efe
oyun amacli aliyorum fps oyunlarıda oynayacağım bunu önermişlerdi
İkisinide alabilirsin ama optik switch vs olmadıkça pek hızda fark olmaz. O yüzden attığım bence daha mantıklı. Bütçe 3-4k olmadıkça pek bir şey değişmez.

Kerem*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerem
İkisinide alabilirsin ama optik switch vs olmadıkça pek hızda fark olmaz. O yüzden attığım bence daha mantıklı. Bütçe 3-4k olmadıkça pek bir şey değişmez.
hocam 2k bütçe var klavye önerir misin mekanik
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de sessiz ve tkl olursa iyi olursa

Top Bottom