evet :/Senin klavye ingilizce mi?
Klavyenin kasasını neyle dumplamalıyım. Şu an elimde z686 var ve yeni kang switchler gelince komple barebone yapacağım. Pcb üstüne köpük altına tape ve herhangi bir malzemeden dumping yapmak istiyorum fakat klavyenin yanında gelen foam biraz kalitesiz kalır diye düşünüyorum. Sizce çok pahalı olmayan hangi materyali tercih etmeliyim?Arkadaşlar tabii ki ben en iyiyim demiyorum daha tecrübeli arkadaşlar vardır ama şimdiye kadar topladığım klavyelerden edindiğin bilgilere göre sizlerin aklına takılanları cevaplayabilrim. Sorun gelsin.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kanka pamuk ve kağıt bant en ucuz ve en mantıklı olan. Ayrı olarak malzeme almaya kalksan bir klavye parası tutar zaten. Keçe kesebilirsen o da olur.Klavyenin kasasını neyle dumplamalıyım. Şu an elimde z686 var ve yeni kang switchler gelince komple barebone yapacağım. Pcb üstüne köpük altına tape ve herhangi bir malzemeden dumping yapmak istiyorum fakat klavyenin yanında gelen foam biraz kalitesiz kalır diye düşünüyorum. Sizce çok pahalı olmayan hangi materyali tercih etmeliyim?
Statik olayı olur mu peki?Kanka pamuk ve kağıt bant en ucuz ve en mantıklı olan. Ayrı olarak malzeme almaya kalksan bir klavye parası tutar zaten. Keçe kesebilirsen o da olur.
Yok kanka o akımlar sorun yaratmaz. Yoksa pamuğu da yakar, başka ürünleri de yakar.Statik olayı olur mu peki?
Bu tarz klavye arıyorsan normal bir kullanıcı isen gerek yok zaten bu işini görür.RK61 almayı düşünüyorum sizce fiyatına göre iyi mi daha iyisi var mıdır?
hocam neden ingilizce mi diye sormuştunuzYok kanka o akımlar sorun yaratmaz. Yoksa pamuğu da yakar, başka ürünleri de yakar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu tarz klavye arıyorsan normal bir kullanıcı isen gerek yok zaten bu işini görür.
oyun amacli aliyorum fps oyunlarıda oynayacağım bunu önermişlerdiYok kanka o akımlar sorun yaratmaz. Yoksa pamuğu da yakar, başka ürünleri de yakar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu tarz klavye arıyorsan normal bir kullanıcı isen gerek yok zaten bu işini görür.
İkisinide alabilirsin ama optik switch vs olmadıkça pek hızda fark olmaz. O yüzden attığım bence daha mantıklı. Bütçe 3-4k olmadıkça pek bir şey değişmez.oyun amacli aliyorum fps oyunlarıda oynayacağım bunu önermişlerdi
butcem 1.5k civarı zaten o zaman rk61 almayı dusunuyorumİkisinide alabilirsin ama optik switch vs olmadıkça pek hızda fark olmaz. O yüzden attığım bence daha mantıklı. Bütçe 3-4k olmadıkça pek bir şey değişmez.
hocam 2k bütçe var klavye önerir misin mekanikİkisinide alabilirsin ama optik switch vs olmadıkça pek hızda fark olmaz. O yüzden attığım bence daha mantıklı. Bütçe 3-4k olmadıkça pek bir şey değişmez.