Arama sonuçları: *

• Users: ente8518
  • In Klavye
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ente8518

gamepower overlord aldım

black switch denk geldi
  2. ente8518

gamepower overlord aldım

kaliteli olmadığını biliyorum 500 tl bütçem vardı diğer önerilere de baktım ancak bugün hepsiburadada 280 TL'ye görünce hemen aldım switchi de istediğim gibi diğerleri hep blue idi h.o g.o?
  3. ente8518

Galax Stealth STL-03 almak üzereyim

galax blue switch 550 tl maximuma gamepower harici red switch var mıdır
  4. ente8518

Galax Stealth STL-03 almak üzereyim

500 TL civarı bütçem var başlıktaki galax klavyeye karar kılıp almak üzereyim içime en çok o sindi onun fiyatına ondan iyi klavye bilen yazarsa değerlendirme yapacağım teşekkürler
  5. ente8518

klavye önerir misiniz 500 tl

gamepower overlord çok mu kalitesizdir hakkında bilgisi olan var mı
  6. ente8518

klavye önerir misiniz 500 tl

merhabalar 2016 yılından beri kullandığım blackwidow chromanın zannedersem tuş ömrü bitti bazı tuşları basmıyor şu sıralar da bilgisayara eskisi kadar ilgili olmadığım için onun kadar pahalı olmayan ama mekanik az bişey de kaliteli 500 tl civarına klavye arıyorum blue ve green switch istemiyorum
  7. ente8518

klavye önerir misiniz

bu kullandığım klavyede tık sesi bayağı bir yüksek daha az sesli ve yumuşak bir klavye istiyorum
  8. ente8518

klavye önerir misiniz

2016 yılından beri razer blackwidow chroma kullanıyorum artık cogu tuşları bozulmaya başladı yeni alacağım klavyeyi yeşil ve ya mavi switchli istemiyorum 650 tl civarlarında beni üzmeyecek uzun kullanabileceğim klavye önerir misiniz
Top Bottom