Neler Yeni

klavye önerir misiniz

ente8518

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
eren
2016 yılından beri razer blackwidow chroma kullanıyorum artık cogu tuşları bozulmaya başladı yeni alacağım klavyeyi yeşil ve ya mavi switchli istemiyorum 650 tl civarlarında beni üzmeyecek uzun kullanabileceğim klavye önerir misiniz

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
2016 yılından beri razer blackwidow chroma kullanıyorum artık cogu tuşları bozulmaya başladı yeni alacağım klavyeyi yeşil ve ya mavi switchli istemiyorum 650 TL civarlarında beni üzmeyecek uzun kullanabileceğim klavye önerir misiniz
Gamepower saber rgb olabilir

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
ibrahim can
nedenini tam olarak bilmemekle birlikte nedense bu blackwidow serisi ikinci el piyasasına çok düşüyor. anladığım kadarıyla siz hem tuş basım hissiyatı hemde tık sesinin hatrı sayılır seviyede olsun istiyorsunuz doğru mu ?

ente8518

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nedenini tam olarak bilmemekle birlikte nedense bu blackwidow serisi ikinci el piyasasına çok düşüyor. anladığım kadarıyla siz hem tuş basım hissiyatı hemde tık sesinin hatrı sayılır seviyede olsun istiyorsunuz doğru mu ?
bu kullandığım klavyede tık sesi bayağı bir yüksek daha az sesli ve yumuşak bir klavye istiyorum

her iki hissiyat da yumuşasın istiyorsanız en iyi seçenek kırmızı switch olacaktır fakat tam tersi ses yeşil gibi aynı kalsın fakat tuş hissiyatı yumuşasın isterseniz turuncu switch önerilebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Size tavsiyem alışkanlıklarınızdan çok kolay vazgeçebilen bi insan değilseniz sadece switch bilgisini araştırmakla kalmayıp farklı mağazalardan düşündüğünüz modellerin hissiyatlarına bakıp deneyimlemeniz olacak çünkü blackwidow un farklı farklı versiyonları var mesela yada rakip alternatifleri gibi :) ayrıca asus rog ve steelseries apex pro gibi segmentleri deneyimlerseniz diğerlerini gözünüz görmez üst segment olaiblirler belki ama deneyimledikten sonra kesinlikle sermaye yapıp bunları almanız gerektiğini bilirsiniz hiç bir para çöpe atılacak kadar değersiz değildir o halde söz konusu çevre birimse en iyisi deneyimlemeden almamaktır.

Son düzenleme:
Top Bottom