Arama sonuçları: *

1. Ş

HyperX Cloud 2 neden bu kadar kötü ?

Sol taraf bendede kısıktı sonra kendiliğinden düzeldi . Çıkarıp baştan tak belki düzelir. Öok saçma bi kulaklık.
  2. Ş

Jack girişi kullanımında kablo uzunluğu çok kısa önerebileceğiniz uzatma jack girişi var mı ?
  3. Ş

7.1 aktifken mi iyi ses kasılır. Kapalıyken mi ? 1716911668 7.1 aktifken mi iyi ses kasılır. Kapalıyken mi ? 1716911700 Benim ki hp mi kingston mu nereden öğrenebilirim ?
  4. Ş

Ses kasmada üstüne yok derken. Yanlış mı anladım? Ses kasmak için iyi mi bu kulaklık.
  5. Ş

Bu anakartı kullanıyorum.
  6. Ş

Bu kulaklığı neredeyse bütün yayıncılar övdü. Hayalimdi bu kulaklığı almak. En sonunda aldım ama beklediğim gibi çıkmadı. Artıları Sadece ses seviyesi çok yüksek. Eksileri Baş ağrıtıyor. Hiç rahat değil .( zaten küçük kulaklık) Ses kalitesi çok kötü bütün sesler ince gibi geliyor. 7.1 i aktif...
  7. Ş

HyperX cloud 2 nereden almalıyım ?

Akakçeden aratırdım 4 lirayada var 3 lirayada var 2400ede var. Acaba ucuz olanlar başka ürün mü? Yanlış bir şey almak istemiyorum. Bu kulaklığı alacağım. N11 Hepsi burada sitesinden olursa gözüm kapalı alırım?
  8. Ş

1000 tl kulaklık önerisi

Uzun kullanımda başımı ağrıtmayacak mikrofonlu kulak çevreleyen kulaklık öneris misiniz? Bütçe 1000 tl biraz daha artırabilirim. Baş ağrıtmaması çok önemli.
  9. Ş

Kulak ağrıtmayan kulaklık önerisi

Kulak çevreleyen Mikrofonlu Kesinlikle uzun kullanımda kulak ağrıtmayan Mümkünse olabildiğince büyük olan kulağımın içinde kaybolacağı :) Bütçe 1000 tl fakat artırabilirim.
  10. Ş

Gamenote h2002p alınır mı ?

Almadım. Başka aldım.
  11. Ş

Gamenote h2002p alınır mı ?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-h2002p-rgb-7-1-kablolu-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,415122189.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA1-6sBhAoEiwArqlGPlCLqtQAdNNQDxneIQBFem6rGMs9amtmkIJJF8aSeyxbXZS4WcXnFBoCjFQQAvD_BwE Bu kulaklığın ses kartı var mı ? Alınır mı ?
  12. Ş

Mouse mousepad kulaklık önerisi

Genellikle Cs 2 oynuyorum. Mouse : Razer marka sade görünüşlü (400 tl) Mousepad : mouse ile uyumlu çalışacak(100 tl) Kulaklık : mikrofonlu ve uzun kullanımda rahatsız etmeyecek (500 tl )
  13. Ş

Bluetooth kulaklıkta çalışmıyor

3 gündür kullanmıyordum sürekli şarjdaydı darbe falan almadı. Çalışmıyor. Işığı yanmıyor. Ne olmuş olabilir ?
  14. Ş

Razer blackshark v2x 7.1 kullanmalı mıyım ?

Zorda olsa 7.1 i aktif hale getirdim. 7.1 sürekli açık kullanmalımıyım? Oyunlarda ve film izlerken falan. Çünkü sesin değiştiği kesin. Daha tok bi ses geliyor. Not: cs 2 de daha iyi ses kasmama yardımcı olur mu ? Anakart: H610M bomber ddr4 msi
  15. Ş

Harici ses kartı önerisi

https://mx.msi.com/Motherboard/H610M-BOMBER-DDR4/support#driver https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-blackshark-v2-x-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,914752035.html?gclid=Cj0KCQjw2qKmBhCfARIsAFy8buK4LKyISFmWMs-PzhtRpWCnY0j9q5MWE1KFrDxmZfRV5zpfTPwy-AYaAjPjEALw_wcB Bu kalklığı aldım...
  16. Ş

HyperX cloud 2 analartıma uyumlu mu? ?

H610M bomber ddr4 Msi Bu kulaklığı alırsam tam performans alabilir miyim ? Ses yongası falan uyumlu mu ? Bunun yerine Alpha S te alabilirim?
  17. Ş

Media markt'tan kulaklık iadesi yapabilir miyim ?

Media markt'tan razer blackshark V2x aldım. İade yapıp oradan daha pahalı ve güzel kulaklık alabilir miyim ? 1 2 gün kullandım kulaklığı. Toplasan 5 saat kullanmadım . İçinden çıkan koduda daha kullanmadım.
  18. Ş

Razer blackshark v2x alınır mı ?

Ses kartı var mı peki bu kulaklıkta ?
  19. Ş

Kulaklık gömülü olacak yani. Uzantısı olmayacak. Ama çok önemli değil varsa diye söyledim.
  20. Ş

https://www.trendyol.com/razer/blackshark-v2-x-yesil-gaming-kulaklik-p-335918514?boutiqueId=61&merchantId=812169&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.64.1 Bu kulaklığı alacağım. Tek amacım Cs...
Top Bottom