Arama sonuçları: *

1. D

kulaklığımın içinde bir şey var

o videolardaki insanların kafasına taktıklarında aldıkları hissiyat yapılan malzemesi vb. falan söylüyorlar genel olarak zaten insanlarda nasıl duruyor senin bakış açından falan ona bak (kesin olarak doğru değil) evde cam tartıda denedim (kutusuz kablolu mikrofonlu) 350gr fakat bana ağır...
  2. D

inceleme videoları vardır mutlaka istiyorsan onlara bi bak 1663051496 ama dediğim gibi 600 verilirmi bilmiyorum 350 ye denk getirdim ben
  3. D

bilmiyorum ağırlığını kendi sitesi bu ürünün galiba http://www.bloody.com/en/product.php?pid=12&id=252 yukarıda da amazon linki var 1662995199 ben indirimli almıştım 600 tl verilirmi bilmiyorum
  4. D

buradan mı iade edeyim yoksa yazabileceğim başka bir yer var mı? iadeden ziyade düzeltmeyi tercih ederim müşteri hizmetleriyle iletişime geçip nasıl düzeltebileceğim falan yoksa geri gidecek uğraşacaklar olmadı yenisini gönderecekler bir kaç hafta sürer gibime geliyor yeni aldığım telefonumun da...
  5. D

dedim bi an yanlışmı yazdım cümlenin başını görünce fikrim yok başka inceleme vb. yapan görmedim güzel genel olarak kulaklık sesi mikrofonu vb. fazla olmuyor fakat takıntı haline de gelebilir direkt benim bu kulaklığı açma düzeltme vb. şansım yokmu herhangi bir ücret falanda alırlarmı bide...
  6. D

bloody g570 almıştım geçenlerde indirime girmişti bazen sağa sol yapınca kafamı sol kulaktan sanki ufacık bi taş bilye vb. bişy varmış gibi ses geliyor en ufak dönüşte bile ses çıkartabiliyor bazen yerine oturuyor bazen yerinden çıkıyor amazondan almıştım
Top Bottom