Neler Yeni

kulaklığımın içinde bir şey var

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan
bloody g570 almıştım geçenlerde indirime girmişti bazen sağa sol yapınca kafamı sol kulaktan sanki ufacık bi taş bilye vb. bişy varmış gibi ses geliyor en ufak dönüşte bile ses çıkartabiliyor bazen yerine oturuyor bazen yerinden çıkıyor amazondan almıştım

Casthrow

80+
buradan mı iade edeyim yoksa yazabileceğim başka bir yer var mı? iadeden ziyade düzeltmeyi tercih ederim müşteri hizmetleriyle iletişime geçip nasıl düzeltebileceğim falan yoksa geri gidecek uğraşacaklar olmadı yenisini gönderecekler bir kaç hafta sürer gibime geliyor yeni aldığım telefonumun da şarj yeri sıkıntı çıkartmaya başladı geçen ayın başı geçen hafta verdik tamire (1 yıl kasko 2 ay garantili mayıs haziran gibi teknosadan almıştım) hala daha bir haber yok
Evet bildiğim kadarıyla buradan iade etmeniz gerekiyor. Maalesef teknoloji şans işi, dediğinizde haklısınız giden ürün hemen geri dönmez süreç uzuyor biraz ama kendiniz düzeltmeye çalışırsanız garanti dışı kalır muhtemelen, bu riski göz önüne alabiliyorsanız yapabilirsiniz sizin tercihiniz ama ben olsam hiçbir müdahalede bulunmayıp direkt geri gönderirdim.

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan
Çok video izledim ama yok ağırlık konusu.
o videolardaki insanların kafasına taktıklarında aldıkları hissiyat yapılan malzemesi vb. falan söylüyorlar genel olarak zaten insanlarda nasıl duruyor senin bakış açından falan ona bak

(kesin olarak doğru değil) evde cam tartıda denedim (kutusuz kablolu mikrofonlu) 350gr fakat bana ağır hissettirmiyor bilmiyorum tam olarak bence iyi kulaklık

600 tl verilir mi orası tartışılır aynı marka başka marka fiyat aralığına bakın veya direkt yeni konu açın insanlar yardımcı olacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,439
Üyeler
164,670
Son üye
Konuşandomates
Top Bottom