Arama sonuçları: *

1. Kratos2008

2-2.5k arası kulaklık önerisi

cloud 3
  2. Kratos2008

Yardım Ses azalma ve boğuk gelme

Beyler q45 kulaklıkla oynarken cs ve valo oyuna girene kadar ses normal net geliyor oyuna girince az ve net olmuyor neden öyle yapıyor bilen varmı
  3. Kratos2008

Öneri Kulaklık önerisi 2.5k

müzik falan dinlerken nası bide blututlumu wirelesmi telefona bağlanırmı bası güzelmi mikrofonuda iyi midir?
  4. Kratos2008

Öneri Kulaklık önerisi 2.5k

Beyler valo cs tarzı savaş oyunları oynamak için gaming kulaklık arıyom şöyle kaliteli bi marka olursa sevinirim bütçe en fazla 3k zorlarım önerilerinizi bekliyorumm 1732544324 birde önceden v2x kullandım çok cızırtı vardı onu önermesseniz sevinirim
  5. Kratos2008

Öneri F/P kablolu gaming kulaklık önerisi

Beyler aynı özellikleri bulunduran birde bası çok iyi olan bı kulaklık onerirmisiniz bütçe 5k
  6. Kratos2008

Yardım Kablosuz kulaklık şarj olmama sorunu

Beyler soundcore 4 tvs modeli var elimde normal şarj oluyordu bugün şarjı bitmiş taktım kutunun şarjı doldu kulaklıkların dolmuyor birde kutuyu açtığım zaman kulaklıklar açılmıyor 2 3 saattir şarjda şarjı hala 10 bilen yardım edebilcek varmı
  7. Kratos2008

Öneri Bu Gaming Kulaklığı Alacağım Sizce Nasıl

link varmı ürünün sıfırının hocam
  8. Kratos2008

Öneri Kulaklık önerisi kulak üstü

Bu fiyat bandinda müzik dinlemek için daha iyisi varmıdır kulak üstü benim için önemli olan birde gürültü önlemesinin çok iyi olmasi araba içinde başka müzik çalarken takicam çünkü Soundcore anker space Q45 buldum
  9. Kratos2008

Öneri 3000₺ BT kulaklık önerisi

pek fikrim yok hocam bende ucuza almıstım pahalanmıs belliki alınmayabilir
  10. Kratos2008

Öneri 3000₺ BT kulaklık önerisi

anker liberty 4 kullanıyom 2 aydır mis gibi kulaklık şarjı uzun süre götürüyor basları mükkemmel dışarı ses vermiyor istediğini sorabilirsin uygulamasınıda anlatabilirim
  11. Kratos2008

Öneri gaming kulaklık önerir misiniz?

buda var https://www.itopya.com/corsair-hs80-usb-dolby-audio-rgb-71-surround-siyah-kablolu-gaming-kulaklik_u23182 iyi indirimde alınır mı?
  12. Kratos2008

Çözüldü✓ Kulaklık önerisi | Basslı | Bütçe 2500

Oyun içinde gidermi iyi ses kasarmi hocam kulaklık konuma bakma şansınız varmı müsait olunca
  13. Kratos2008

Ağa bu iyiymiş bide diğer attiklarinmi bumu sence bide Corsair void buldum o nasıl
  14. Kratos2008

Anladım ağa pek fikrim yok kusura bakma
  15. Kratos2008

6k diyo reis okumadın heralde 1721239142 Arctis prime hangi modeli usta
  16. Kratos2008

onu kullandım biraz cızırtı yapmaya başladı birde fazla terletti ondan geçiyorum zaten suanda yeni kulaklıga
  17. Kratos2008

iyi akşamlar agalar 2k bütçe var 3k zorlanır renk önemsiz marka fobim yok oyun için olucak sadece mikrofonda olursa mükkemmel olur 1721236160 kulak üstü olucak yazmayı unutmusum
  18. Kratos2008

Kulaklıklar arasından hangisini almalıyım?

Güzel gayet bozuksuz bir şekilde geliyor özel bas tiz ayarınida yapabilirsin ses kalitesini değiştirmek icin
  19. Kratos2008

Kulaklıklar arasından hangisini almalıyım?

Soundcore kullaniyom 2 aydır çok iyi uygulaması vs istediğin her şeyi ayarlayabiliyon güzel kulaklık diğerlerini bilmiyom
  20. Kratos2008

Öneri Ekolayzer Ayar Önerisi varmıdır?

b bende suanlık böyle devam ediyim çok sorun olmuyo ya
Top Bottom