Alabilirsin Hocam .2500 TL bütçe / bass'ı güzel olan kulak üstü kulaklık önerisi rica edebilir miyim / kablosuz olursa daha iyi olur
Hocam seni bayadır görmüyorum nedense. Derdimize derman gifmanAlabilirsin Hocam .
Baseus Bowie H1i ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Baseus Bowie H1i ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Baseus Bowie H1i ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2500 Bütçeye göre düşük fiyatlı değil mi? İsteyen Arkadaş en az 1500 dedi deAlabilirsin Hocam .
Baseus Bowie H1i ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Baseus Bowie H1i ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Baseus Bowie H1i ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İş , Güç Hocam .Hocam seni bayadır görmüyorum nedense. Derdimize derman gifman
F/P Olarak Alınır Hocam .Hocam seni bayadır görmüyorum nedense. Derdimize derman gifman
Mesaj otomatik birleştirildi:
2500 Bütçeye göre düşük fiyatlı değil mi? İsteyen Arkadaş en az 1500 dedi de
Müzikmüzik kulaklığı mı arıyorsun?
yoksa mikrofonlu oyuncu kulaklığı mı?
Tamam teşekkürler. Benim işlemci konusuna da bakabilir misin rica edersem. bir kaç kere yükselttim cevap gelmediİş , Güç Hocam .
F/P Olarak Alınır Hocam .
Hi-Res | ANC | 100 Saat Pil Ömrü | Kablolu Kullanabilme | Gibi Özellikler Mevcut .
Etiket Çak BidaMüzik
Tamam teşekkürler. Benim işlemci konusuna da bakabilir misin rica edersem. bir kaç kere yükselttim cevap gelmedi
Yok Konunu Buldum Galbia .Etiket dediğin kırmızı yardım yazısıysa yaptım onu zaten
Oyun içinde gidermi iyi ses kasarmi hocam kulaklık konuma bakma şansınız varmı müsait oluncaHocam seni bayadır görmüyorum nedense. Derdimize derman gifman
2500 Bütçeye göre düşük fiyatlı değil mi? İsteyen Arkadaş en az 1500 dedi de