Arama sonuçları: *

1. Kursat9606

Gamepower Kyruse Driver

Tamam teşekkürler hocam
  2. Kursat9606

Gamepower Kyruse Driver

Hocam daha iyi oldu sesler falan inceldi fazlasıyla hangi ayar inceltip hangi ayar kalınlaştırıyor acaba kendime göre ayarlasam onu
  3. Kursat9606

Gamepower Kyruse Driver

Tamamdır hocam işten dönüyorum şu an eve geçince deneyeceğim
  4. Kursat9606

Gamepower Kyruse Driver

Şimdiden çok teşekkür ederim yardımınız için
  5. Kursat9606

Gamepower Kyruse Driver

Hocam bu sıralar çok yoğun çalışıyorum inşallah eve erken gideceğim bugün gittiğim gibi dönüş yapacağım eğer attığınız driver kurulum için bir link ise driver ı kurdum zaten sadece eq ayarı falan lazım bana sanırsam çünkü silah seslerinden dolayı adım sesleri az geliyor kısacası ses kasılmıyor
  6. Kursat9606

Gamepower Kyruse Driver

Eve geçince hemen indireceğim driver indirmiştim fakat ayarlarını yapamadım sanırsam kulaklığın eq vs 1681229127 Bu driver için config mi acaba hocam?
  7. Kursat9606

Gamepower Kyruse Driver

Sanırsam çözümü bilen yok :(
  8. Kursat9606

Gamepower Kyruse Driver

7.1 de sesler çok daha fazla yükseliyor hocam maalesef sanırsam böyle kullanmaya mahkumum umarım çözümü bilen birisi çıkar mei de böyle bir sorun yaşamamıştım çok memnundum neden böyle oldu bilmiyorum
  9. Kursat9606

Gamepower Kyruse Driver

Yardım lütfen :(
  10. Kursat9606

Gamepower Kyruse Driver

Hocam Ses efekti var onu kısarsam adım sesleride kısılıyor zaten problemim silah seslerinin fazla gelmesi o da bass tan kaynaklı sanırsam eq ayarı şart gibime geldi
  11. Kursat9606

Gamepower Kyruse Driver

Hocam maalesef öyle özel ayarlar yapamıyoruz oyun içinde mei kullanmıştım aşırı memnundum gerçekten ama hangi ayarları yaptım hatırlamıyorum bayağı oldu kullanalı
  12. Kursat9606

Gamepower Kulaklık Ses Kasamıyorum

Sorununuzu çözdünüz mü?
  13. Kursat9606

Gamepower Kyruse Driver

Merhaba arkadaşlar Gamepower Kyruse aldım fakat valorant oynarken silah sesleri vs aşırı yüksek geliyor ve adım seslerini duyamıyorum kısacası ses kasmamı vs engelliyor bunun için bir eq ayarı vs mevcut mu yardımcı olabilecek varsa gerçekten çok sevinirim kanser oldum cidden
  14. Kursat9606

Gamepower Kyruse Driver

Merhaba arkadaşlar valorant oynuyorum ben ateş etme sesleri vs bi tık kalın geliyor nasıl bir yol izlemem gerek
  15. Kursat9606

Gamepower Kyruse Driver

İşe yarıyor değil mi birde abdullah abinin incelediği videoda ki driver ın aynısı diye düşünüyorum
  16. Kursat9606

Gamepower Kyruse Driver

Merhaba driver ı hallettiniz mi
  17. Kursat9606

600 Tl'ye kadar 7.1 Kulaklık önerisi

750 e aldım ben
  18. Kursat9606

700 lira bütçeli kulaklık önerisi

İlk kullanım olarak yarın işten dönünce eklemeye çalışırım hocam genellikle işten bu saatlerde geliyorum
  19. Kursat9606

600 Tl'ye kadar 7.1 Kulaklık önerisi

150 Tl daha ekleyebilirseniz gamepower kyruse alabilirsiniz daha önce mei modelini kullandım çok memnundum donanıma arşivi kanalında incelemesi var gamepower kyruse modelinin
  20. Kursat9606

700 lira bütçeli kulaklık önerisi

750 tl verip yeni çıkan Gamepower Kyruse aldım daha önce mei kullandım aşırı memnundum şu an hs50 pro kullanıyorum ve mei kulaklığım çok daha iyiydi fiyat ve marka farkına rağmen Gamepower bu kulaklık işini beceriyor gerçekten bu fiyat bandında olan diğer bilindik markalara nazaran çok daha iyi...
Top Bottom