Neler Yeni

700 lira bütçeli kulaklık önerisi

Güven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Güven Yılmaz
Bütçe
700
Kulaküstü kulaklık alacağım, örgü kablo olması benim için önemli şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
750 tl verip yeni çıkan Gamepower Kyruse aldım daha önce mei kullandım aşırı memnundum şu an hs50 pro kullanıyorum ve mei kulaklığım çok daha iyiydi fiyat ve marka farkına rağmen Gamepower bu kulaklık işini beceriyor gerçekten bu fiyat bandında olan diğer bilindik markalara nazaran çok daha iyi olduğunu düşünüyorum hyperx cloud stinger da test etme şansım olmuştu aralarında en beğendiğim kendi kulaklığım olan mei idi şimdi daha üst bi modeli olan kyruse aldım ve pişman olmayacağımı düşünüyorum yarın gelecek test edip yazarım

Arthur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erdinç ÖZTÜRK
750 TL verip yeni çıkan Gamepower Kyruse aldım daha önce mei kullandım aşırı memnundum şu an hs50 pro kullanıyorum ve mei kulaklığım çok daha iyiydi fiyat ve marka farkına rağmen Gamepower bu kulaklık işini beceriyor gerçekten bu fiyat bandında olan diğer bilindik markalara nazaran çok daha iyi olduğunu düşünüyorum hyperx cloud stinger da test etme şansım olmuştu aralarında en beğendiğim kendi kulaklığım olan mei idi şimdi daha üst bi modeli olan kyruse aldım ve pişman olmayacağımı düşünüyorum yarın gelecek test edip yazarım
Hocam ben de yaklaşık 3 senedir Mei kullanıcısıydım fakat artık ömrünü doldurmak üzere. Arada bir sol kulaktan ses %50 daha az gelmeye başladı bazen tak çıkar bazen vura vura klasik Türk usulü düzeltmelerim oldu. Şuanda da Kyruse bayağı iyi duruyor deneyimlerinizi eklerseniz (ilk ve uzun süre kullanım olarak) çok sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Hocam ben de yaklaşık 3 senedir Mei kullanıcısıydım fakat artık ömrünü doldurmak üzere. Arada bir sol kulaktan ses %50 daha az gelmeye başladı bazen tak çıkar bazen vura vura klasik Türk usulü düzeltmelerim oldu. Şuanda da Kyruse bayağı iyi duruyor deneyimlerinizi eklerseniz (ilk ve uzun süre kullanım olarak) çok sevinirim.
İlk kullanım olarak yarın işten dönünce eklemeye çalışırım hocam genellikle işten bu saatlerde geliyorum

Güven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Güven Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
750 TL verip yeni çıkan Gamepower Kyruse aldım daha önce mei kullandım aşırı memnundum şu an hs50 pro kullanıyorum ve mei kulaklığım çok daha iyiydi fiyat ve marka farkına rağmen Gamepower bu kulaklık işini beceriyor gerçekten bu fiyat bandında olan diğer bilindik markalara nazaran çok daha iyi olduğunu düşünüyorum hyperx cloud stinger da test etme şansım olmuştu aralarında en beğendiğim kendi kulaklığım olan mei idi şimdi daha üst bi modeli olan kyruse aldım ve pişman olmayacağımı düşünüyorum yarın gelecek test edip yazarım
Bende 2.5 senedir gamepower kizaru kullanıyordum ve çok iyiydi. Bozulunca en iyisi bi foruma başvurayım dedim anlaşılan gamepowerdan devam edicez. Çok teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,774
Üyeler
164,904
Son üye
AlimHazretleri
Top Bottom