Arama sonuçları: *

1. Wh897Xm

Sony kulaklıkların Türkiye’de garantileri var mı?

Bulabildiğimin en büyüğünün bir kaç büyük avmde şubesi var. Distribütör garantisi bile olmuyormuş kulaklıklarda. Türkiye de tüketici haklarının geniş olduğuna da güvenebiliriz sanki?
  2. Wh897Xm

Sony kulaklıkların Türkiye’de garantileri var mı?

Sony Türkiye’de sanırım sadece PlayStations vs Kameralara garanti veriyor. Kulaklık gibi aletlerde garanti durumu ne olur. İthalatçı garanti o kadar kötü müdür?
  3. Wh897Xm

Mikrofon Sesim az geliyor?

Discordda arkadaşımla konuşurken bir sorun yaşamadım. Sonradan yakalamalırıma bakarken farkettim. windows kaydedicisinden kaydettiğimde az. Dönüştürücü değiştirmem bir işe yaramayacak gibi Düzeyler 100da Bas düzeyini de 20 ye çıkardım.
  4. Wh897Xm

Mikrofon Sesim az geliyor?

JBL Quantum100 kullanıyorum. Çift erkek çıkışlı bir dönüştürücü ile beraber. Ana kart Asus TUF X470 gaming plus. Ses testi yaptığımda %6 ses alıyor. Sorun ne olabilir?
  5. Wh897Xm

Wireless Kulaklık Önerisi 1000tl altı

Bir zamanlar forumda Fury x 550tl ye alınır mı diye tartışıyorduk. ben hep antisiydim 😢
  6. Wh897Xm

Mantıksız bir öneri değil etrafındakilere soracağım. Teşekkürler
  7. Wh897Xm

1000 TL yi geçmeyecek kablosuz kulaklık arıyorum. Genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum. O yüzden ses kalitesi çok önemli
  8. Wh897Xm

Ses kayıt programı önerisi

Bir deneyeyim o zaman
  9. Wh897Xm

Ses kayıt programı önerisi

Temiz bşr kaç ses kayıdı almam gerekiyor. Hangi uygulamayı kullanabilirim.
  10. Wh897Xm

Ses değiştirme ve ses efekti programı

Ses kayıt ederken veya discorda konuşurken kısayollar ile ses değiştirmek ve ses efektleri eklemek istiyorum. Nasıl Yapabilirim?
  11. Wh897Xm

Kulaklığın Arka Portlarda Çalışmaması ve Dip Ses

Giriş duyarlılığının herhangi bir farkı olmuyor. 1622023219 Dip ses hakkında fikri olan var mı?
  12. Wh897Xm

Kulaklığın Arka Portlarda Çalışmaması ve Dip Ses

JBL Quantum 100 kullanıyorum. Masaüstü PC de hem mikrofon hem kulaklığı kullanabilmek için bu adaptörü aldım. Normalde masaüstünde kullanırken hem mikrofonu hem kulaklığı kullanabiliyorum. Ama discorda kullanmak için kasanın(ki kasa frisby marka) portlarına takıyorum. Discordaki bu sorunu nasıl...
  13. Wh897Xm

Kulaklık ve mikrofon sesi ayarlamak için uygulama önerisi.

JBL Quantum 100 kullanıyorum. Yorumlarında bir çok kişinin mikrofonda dip ses olduğunu ama çok küçük 1-2 ayarla geçtiğini söylediğini gördüm. O yüzden arıyordum ve sanırım GameBar ayarı da yeterli gelir. Ama mikrofon ayarını yapabileceğim kısmı bulamadım. Nerede?
  14. Wh897Xm

Kulaklık ve mikrofon sesi ayarlamak için uygulama önerisi.

Hem mikrofonu hem kulaklık seslerini ayaralayabilceğim bir uygulama arıyorum. Teşekkürler..
  15. Wh897Xm

Jack girişi Mikrofon ve Girişler Nasıl Anlaşılır

Ayrıca mikrofonum vardı o yüzden mikrofonunu kullanacağımı düşünmüyordum. Bazı durumlarda kulaklığın mikrofonu gerekli oluyordu. 1620903458 Kasalı ama masamda alternatif 3-4 jack girişi var. Bildiğim kadarı ile hepsi destekliyordu ama hiç biri çalışmıyor.
  16. Wh897Xm

Jack girişi Mikrofon ve Girişler Nasıl Anlaşılır

mikrofonlu bir kulaklığım var. Normali tek jacklı ama bunu girişe taktığımda mikrofon bulunamıyor. Benim bildiğim kadar ile eğer jack girişi aynı anda hem mikrofon hem kulaklığı desteklemezse jack tam olarak içeri giremiyor. Ama taktığımda mikrofonu bulamıyorum. Doğrusu nedir? Nasıl kulaklığın...
  17. Wh897Xm

Kulaklık Önerisi 350tl

Yukarıda istemediğimi tasarımını beğenmediğimi söyledim zaten.
  18. Wh897Xm

Kulaklık Önerisi 350tl

Rgb istemediğimi zaten söyledim. Çakma 7.1 lerde streodan kötü performans veriyor.
  19. Wh897Xm

Kulaklık Önerisi 350tl

Cooler Master daha iyi bir seçenek ama tasarımı istediğim tarzda değil. 1619179183 Biraz eskimedi mi?
Top Bottom