Neler Yeni

Mikrofon Sesim az geliyor?

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
JBL Quantum100 kullanıyorum. Çift erkek çıkışlı bir dönüştürücü ile beraber. Ana kart Asus TUF X470 gaming plus. Ses testi yaptığımda %6 ses alıyor. Sorun ne olabilir?

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Denetim masası > Ses > Kayıt > Kulaklığının mikrofonu > Özellikler > Düzeyler bir bak. Eğer burada %100 olmasına rağmen az geliyorsa dönüştürünün kalitesizliği sebebiyle olma ihtimali var.

Bende de tek girişli bir kulaklık var, kasaya takabilmem için senin gibi çift girişli bir aparat baktığımda pahalısı da ucuzu da yorumlarda mikrofon kalitesinin yetersizliğinden şikayet ediyordu. Muhtemelen ondandır ama denemediğim için yorum yapamayacağım.

Şunu almayı planlıyorum ben de. https://www.amazon.com.tr/dp/B073ZD...olid=1IY9D2408TN8N&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denetim masası > Ses > Kayıt > Kulaklığının mikrofonu > Özellikler > Düzeyler bir bak. Eğer burada %100 olmasına rağmen az geliyorsa dönüştürünün kalitesizliği sebebiyle olma ihtimali var.

Bende de tek girişli bir kulaklık var, kasaya takabilmem için senin gibi çift girişli bir aparat baktığımda pahalısı da ucuzu da yorumlarda mikrofon kalitesinin yetersizliğinden şikayet ediyordu. Muhtemelen ondandır ama denemediğim için yorum yapamayacağım.

Şunu almayı planlıyorum ben de. https://www.amazon.com.tr/dp/B073ZD...olid=1IY9D2408TN8N&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it
Discordda arkadaşımla konuşurken bir sorun yaşamadım. Sonradan yakalamalırıma bakarken farkettim. windows kaydedicisinden kaydettiğimde az. Dönüştürücü değiştirmem bir işe yaramayacak gibi
Düzeyler 100da Bas düzeyini de 20 ye çıkardım.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Discordda arkadaşımla konuşurken bir sorun yaşamadım. Sonradan yakalamalırıma bakarken farkettim. windows kaydedicisinden kaydettiğimde az. Dönüştürücü değiştirmem bir işe yaramayacak gibi
Düzeyler 100da Bas düzeyini de 20 ye çıkardım.

Yani bir youtube veya google araması da yapabilirsin ama ugreen için de aynı şeyleri yazmışlar. Memnun olan da var olmayan da. Amazon'dan yorumları okuyabilirsin. Bulunsun diye alıcam yine. Zaten kulaklığım kablosuz da şarjı falan bitince lazım oluyor. Veya telefon kulaklığı takmak istediğimde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,409
Son üye
notilgar
Top Bottom