Arama sonuçları: *

1. O

1000 TL'ye oyun için kulaklık önerisi

gamenote h2002d al geç hocam performansı çok iyi
  2. O

900-1600tl f/p kulaklık önerisi

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-gamenote-h2002d-siyah-kablolu-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,414171700.html biraz beklerseniz havit 2002p de alabilirsiniz o modelde ses kartı mevcut
  3. O

Çözüldü✓ 1k 1.5k arası kulaklık önerin

hocam klassenin mousepadlari baya öneriliyor onlara bakabilirsiniz 200-300 TL'ye satılıyor
  4. O

Çözüldü✓ 1k 1.5k arası kulaklık önerin

üstte söylenen haviti alın hocam daha iyisi yok fiyatının çok çok üstünde bir performans veriyor
  5. O

Yardım Kulaklık önerisi olan?

havitin kulaklıklarına bakın hocam bırak 1.5 ay idare etmeyi bir ömür kullanırsın hiçbir sorun olmaz
  6. O

SİZCE 2 SEÇENEK ARASINDAN HANGİ KULAKLIK?

yukarıda atılan haviti alın hocam pişman olmazsınız gamepowerin hurda kulaklıklarına para vermeyin
  7. O

Havit gamenote fuxi h3 mü h2002p mi

ha pardon görmemişim😁 fuxi h3 hakkında olumlu bir yoruma daha önce hiç raslamadım herkes kalitesizliğinden şikayetçi fakat 2002p öyle değil 2-3k lık kulaklıklara taş çıkaran bir kulaklık o
  8. O

Havit gamenote fuxi h3 mü h2002p mi

h2002d alınır hocam çok sağlam kulaklık ama ben bütçeyi çok az daha arttırıp h2002p almanızı öneririm p modelinde daha fazla özellik var
  9. O

Havit Gamenote H2002P vs Rampage RM-F5 Fury X

havit tabiikide fiyatının çok çok üstünde bir performans veriyor
  10. O

1K BÜTÇEYE KULAKLIK ÖNERİSİ

havit 2002p kesinlikle, 3-4klık kulaklıklara taş çıkarıyor
  11. O

Acil kulaklık önerisi...

şimdiden hayırlı olsun
  12. O

Acil kulaklık önerisi...

havit kaliteli bir markadır piyasadaki en f/p kulaklıkları ve mikrofonları üretiyorlar 1000tllik kulaklıktan stüdyo kulaklığı performansı beklemediğiniz sürece fazlasıyla tatmin edecektir, youtube üzerinden incelemelerine bakabilirsiniz. bu arada anakartınızda jak girişiniz yoksa havit 2002p...
  13. O

Acil kulaklık önerisi...

havit 2002d
  14. O

Spor İçin Bluetooth Kulaklık Önerisi

hmm tamamdır hocam telefonum huawei değil bir sorun olacağını sanmıyorum ancsi de tatmin ediyorsa yeterli, zamanınızı ayırdıgınız için teşekkür ederim
  15. O

Spor İçin Bluetooth Kulaklık Önerisi

hocam bende o modeli almayı düşünüyorum mikrofon ve anc kalitesi nasıl motor üstünde giderken konuşma yapabilirmiyim ya da otobüste giderken anc özelliği etrafımdaki sesleri engelleyebilir mi? bassları kuvvetli mi? dışarıya ses veriyor mu?
  16. O

800-900 arası mikrofonlu kulaklık önerisi

h2016d ya da fuxi h3 önerebilirim
  17. O

Razer Blackshark V2 X alınır mı?

alınabilir kaliteli kulaklık, hyperx cloud da düşünebilirsiniz
  18. O

3-4k civarinda f/p ürünü fps oyunlari icin kulak üstü kulaklik

bu bütçede hyperx cloud III iyi olabilir, eğer aşırı bi kalite istemiyorsanız bütçeyi kısıp havitin 1-2klık modellerine de bakabilirsiniz artan bütçeyle de klavyenizi ve mousenizi yükseltirsiniz
  19. O

1000 TL Altı Gaming Kulaklık Önerileri

havit h2002d daha iyi olacaktır
  20. O

1000 TL Altı Gaming Kulaklık Önerileri

havit h2016d, havit 2002d
Top Bottom