Neler Yeni

SİZCE 2 SEÇENEK ARASINDAN HANGİ KULAKLIK?

acn1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Acncan
Bütçe
500
Merhabalar aşağıdaki ilk linkini bıraktığım kulaklığı almak istiyorum fakat 7.1 kullanmayı sevmiyorum, bir sitede indirimle alcam daha önce kullanan var mı bu kulaklığı? Ben 7.1 i kapatmak için istiyorum bir yazılımı falan mevcut mu acaba bu kulaklığın eğer ikinci linkini attığım kulaklık ile ses kaliteleri aynı ise onu alayım diyorum zaten onda direk 7.1 desteği yok direk stereo sizce bu ikisi arasından hangisini almak daha mantıklı olur 7.1 kullanmadığımı varsayarsak ses kaliteleri arasında bir fark var mıdır? 7.1 i kapatma şansım var mıdır ilk kulaklıkta ona göre alım yapacağım?

1. LİNK : https://www.incehesap.com/gamepower-voldon-siyah-7-1-surround-rainbow-gaming-kulaklik-fiyati-61218/

2. LİNK https://www.incehesap.com/gamepower...blolu-oyuncu-kulakustu-kulaklik-fiyati-71876/

Bu 2 seçenek arasında sizce hangisi birisi 500 tl civarına denk geliyor diğer 380 indirimle birlikte.
Bunlarla bilrlikte önerileriniz varsa dinleyebilirim

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
ozan başaran
yukarıda atılan haviti alın hocam pişman olmazsınız gamepowerin hurda kulaklıklarına para vermeyin

acn1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Acncan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tesekkur ederim hemen inceleyeceğim bunu tavsiye ediyorsunuz değil mi birde 7.1 yok değil mi normal stereo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamepower anahtarlık bile alınmaz
o kadar mı kotu

yukarıda atılan haviti alın hocam pişman olmazsınız gamepowerin hurda kulaklıklarına para vermeyin
hemen inceliyorum onuda başka tavsiye varsa bakarım

Gurkanpiro

80+ Gold
tesekkur ederim hemen inceleyeceğim bunu tavsiye ediyorsunuz değil mi birde 7.1 yok değil mi normal stereo

o kadar mı kotu
mıkrofonu bu fıyata ıyı dıyen bı arkadas 7.1 bu fıyata zor bulursunuz

liluzivert

80+ Bronze

o kadar mı kotu

hemen inceliyorum onuda başka tavsiye varsa bakarım
evet o kadar

acn1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Acncan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mikrofonuda kullanmak istiyorum ben bunun için dönüştürücü mü almam gerekiyor yorumlar o şekilde

mikrofonuda kullanmak istiyorum ben bunun için dönüştürücü mü almam gerekiyor yorumlar o şekilde
tek 1 3.5 mm jak mı var yani ? hem pembe hem yeşil olan modelden değil mi

acn1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Acncan
aynen anakarta takacaksınız o yuzden lazım
tüh usb olsaymıs cok iyiymis dönüstürücü kablo önerisi alabilir miyim peki bunun yanına

önerisi olanları hala bekliyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701