Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Sizce bu oyuncu koltuğu iyi mi ?

O zaman biraz daha bekleyip sağlam bir şey alayım bu konudan çıkarttığım tek sonuç bu hepinize teşekkürler
  2. S

Beni guzel havalandırcak bir önerin var mı peki
  3. S

Dostum peki bunlarda senin bahsettiğin kategorideler mi https://ofisel.com/934-ofisel-alpha-fab1-kumas-oyuncu-koltugu?gclid=Cj0KCQjwlemWBhDUARIsAFp1rLVd2MtvwMjs2p2vG7gjUvRX3nq9MImCk4TZjB2gX7J4q0g_Y1Pu9QsaAgZ6EALw_wcB
  4. S

O zaman gaming plastik mustak sandalyesi kullanacağım 😀
  5. S

Bu fiyat bandında var mı bildigin güzel bir oyuncu koltuğu hocam
  6. S

bu videoyu izledim bana küçük gibi gelmedi sadece koltuk oturma kısmı digerlerinden 6-7 cm kısa
  7. S

Arkadaşlar prime özel indirim olarak bır oyuncu koltuğu buldum junior olarak yazıyor ama bence küçük değil fonksiyonel olarak gayet güzel ve sağlam duruyor sizlere linki bırakıyorum fiyatına göre sizce iyi mi yoksa bu fiyatlarda daha güzel koltuklar var mı. Uzay Ofis Z-Drive Junior Çocuk Oyuncu...
  8. S

Yardım 1200 TL ye kadar bilgisayar masası önerisi

Tamamdır hocam çok teşekkürler
  9. S

Halıda sağlam duran ordada durur ya ya montajını düzgün yapamadılar yada farklı bir satıcıdan almışlardır
  10. S

Bu ürün begendiklerim arasında var ama sallanma yapıyor diyenler var çok yorumlarda satıcı kaynaklı olabilir diye düşünüyorum hocam sizin aldığınız satıcı bu muydu
  11. S

Ahşap tablalar çok pahalı başka bir yöntem gerekiyor 😀 1658224552 https://www.minarmobilya.com/urun/zoned-metal-ayakli-gaming-oyuncu-masasi-siyah şu nasıldır acaba
  12. S

Özellikle ikeaya yonelmedim bahsettiğim satıcı hepsi burada n11 gibi sitelerde hep güzel yorum almış ayağı ordan yemin edicem tableti araştıracam ama
  13. S

Boşta saklanmasını istemiyorum ama arkadaşın verdiği fikir hoşuma gitti ayak olarak güvenilir bir satıcı buldum İrem metal diye hem saglam gözüküyor sallanma yapmaz geri bir tek üst tablasini düzgün bulmak kaldı kendi istediğim boyutlarda özelleştirebilecegim bir şey olucak hem kablo saklama...
  14. S

Şansım olsa bir giderdim ama yok malesef
  15. S

Görüntü olarak güven de vermiyor bana 😀 1658214996 Sen o ayakları mi kullanıyorsun şu an dayanıksız gibi geldi bana
  16. S

Bı bakayım hocam bahsettiğin toplama olayı parçaları tek tek alıp uydurup koymak dimi
  17. S

Pc için bilgisayar masası arıyorum derinlik olarak 60 cm den düşük olsun istemiyorum daha fazla olursa işime gelir kasamı masanın üstüne konumlandiracagım için de genişlik 120 cm den düşük olmasın ben araştırdım biraz ama neyi begensem yorumları kötü fiyat bandında uygun kullanıp memnun...
Top Bottom