Neler Yeni

Yardım 1200 TL ye kadar bilgisayar masası önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Pc için bilgisayar masası arıyorum derinlik olarak 60 cm den düşük olsun istemiyorum daha fazla olursa işime gelir kasamı masanın üstüne konumlandiracagım için de genişlik 120 cm den düşük olmasın ben araştırdım biraz ama neyi begensem yorumları kötü fiyat bandında uygun kullanıp memnun kaldığınız bilgisayar masası varsa önerilerinizi bekliyorum

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
+1 Takip

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Pc için bilgisayar masası arıyorum derinlik olarak 60 cm den düşük olsun istemiyorum daha fazla olursa işime gelir kasamı masanın üstüne konumlandiracagım için de genişlik 120 cm den düşük olmasın ben araştırdım biraz ama neyi begensem yorumları kötü fiyat bandında uygun kullanıp memnun kaldığınız bilgisayar masası varsa önerilerinizi bekliyorum
ikeadan bakabilirsin toplama yap kendin üstü ayrı ayağı ayrı satılıyor. İstediğin üstü istediğin ayağı alırsın. 2m büyüklükte aldım ben 4 tanede ayak 1070 tl gibi bişey tuttu bi bak derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikeadan bakabilirsin toplama yap kendin üstü ayrı ayağı ayrı satılıyor. İstediğin üstü istediğin ayağı alırsın. 2m büyüklükte aldım ben 4 tanede ayak 1070 TL gibi bişey tuttu bi bak derim.
Bı bakayım hocam bahsettiğin toplama olayı parçaları tek tek alıp uydurup koymak dimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Aynen öyle. Üst kısım ayrı ayakları ayrı satılıyor. ben güzel bir ahşap görünümlü üst ayaklarada sağlam olsun diye uzatmalı ayak seçmiştim.

Mesela hazır olarak şöyle bir şey buldu. Boyut olarak bunlar çok iyi oluyor ben 2 tane pc koydum üzerine öyle düşün. Sağlamlığına sağlamlar ancak görsel olarak sana hitap eder mi bu bilmiyorum. Resimde çok daha basit duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrı dediğimde bu şekilde oluyor mesela. Rengi vs zevkine göre seçebilirsin. Bu ayaklar güzel oluyor ama masanın yüksekliğini istediğin gibi ayarlayabiliyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Aynen öyle. Üst kısım ayrı ayakları ayrı satılıyor. ben güzel bir ahşap görünümlü üst ayaklarada sağlam olsun diye uzatmalı ayak seçmiştim.

Mesela hazır olarak şöyle bir şey buldu. Boyut olarak bunlar çok iyi oluyor ben 2 tane pc koydum üzerine öyle düşün. Sağlamlığına sağlamlar ancak görsel olarak sana hitap eder mi bu bilmiyorum. Resimde çok daha basit duruyor.

ayrı dediğimde bu şekilde oluyor mesela. Rengi vs zevkine göre seçebilirsin. Bu ayaklar güzel oluyor ama masanın yüksekliğini istediğin gibi ayarlayabiliyorsun.
Görüntü olarak güven de vermiyor bana 😀

Sen o ayakları mi kullanıyorsun şu an dayanıksız gibi geldi bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Görüntü olarak güven de vermiyor bana 😀
Biraz dediğim gibi öyle duruyor resimde. İkea gitme sansın varsa oturduğun yere gidip bi bakmanı öneririm. Bende görerek karak verdim zaten. Resimden bu şekilde görüp almazdım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Biraz dediğim gibi öyle duruyor resimde. İkea gitme sansın varsa oturduğun yere gidip bi bakmanı öneririm. Bende görerek karak verdim zaten. Resimden bu şekilde görüp almazdım :D
Şansım olsa bir giderdim ama yok malesef

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Mustafa Ödemiş

Başarılıymış

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Ceramicals bakabilirsin. Sallanıyor ama duvarın dibine vs. sabitlersen sorunsuz. Ben öyle kullanıyorum en azından

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Ceramicals bakabilirsin. Sallanıyor ama duvarın dibine vs. sabitlersen sorunsuz. Ben öyle kullanıyorum en azından
Boşta saklanmasını istemiyorum ama arkadaşın verdiği fikir hoşuma gitti ayak olarak güvenilir bir satıcı buldum İrem metal diye hem saglam gözüküyor sallanma yapmaz geri bir tek üst tablasini düzgün bulmak kaldı kendi istediğim boyutlarda özelleştirebilecegim bir şey olucak hem kablo saklama aparatı kulaklık tutucu vs de monte edicem

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Boşta saklanmasını istemiyorum ama arkadaşın verdiği fikir hoşuma gitti ayak olarak güvenilir bir satıcı buldum İrem metal diye hem saglam gözüküyor sallanma yapmaz geri bir tek üst tablasini düzgün bulmak kaldı kendi istediğim boyutlarda özelleştirebilecegim bir şey olucak hem kablo saklama aparatı kulaklık tutucu vs de monte edicem
İkeaya gidip denemeden almayın sakın. Ben alacaktım fakat sunta bile değil sanki içi fazla boş geldi bana

MDF alın n11den vs. ayak alın birleştirin çok çok daha sağlam olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
İkeaya gidip denemeden almayın sakın. Ben alacaktım fakat sunta bile değil sanki içi fazla boş geldi bana

MDF alın n11den vs. ayak alın birleştirin çok çok daha sağlam olur
Özellikle ikeaya yonelmedim bahsettiğim satıcı hepsi burada n11 gibi sitelerde hep güzel yorum almış ayağı ordan yemin edicem tableti araştıracam ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,044
Üyeler
164,424
Son üye
etyiyebilenveganlarkulubu
Top Bottom