Arama sonuçları: *

1. T

Z790d anakarta 5+1 ses sistemi nasıl bağlanır?

Ses sisteminin Out olması lazım zaten bilgisayar in verecek. Yine de denemek lazım o port daha çok TV bağlantısı için yapılmış PC de kesin sorunsuz çalışır diyemem.
  2. T

Z790d anakarta 5+1 ses sistemi nasıl bağlanır?

HDMI Out çıkışından ekran kartına bağlantı yapabilirsin çalışmayan kolonlar vs için daha sağlıklı bir bağlantı olabilir o şekilde. Ama buradaki asıl sorun anakartın ses kartının o kadar yüksek ses standartlarını desteklememesi. Bu konuya cidden önem veriyorsan harici bir ses kartı kullan.
  3. T

Çözüldü✓ Monitör hoparlörü mü yoksa soundbar mı ?

Sendeki dahili hoparlör nasıl bilmem ama benim monitörde berbat hoparlör mesela, en dandik Soundbar bile baya ses farkı açar. Gerçi ben kulaklık kullanıyorum o yüzden çok takmıyorum ses kalitesine, hoparlörü sadece birine bir şey izleteceksem falan açıyorum.
  4. T

Samsung 65" QLED TV için SoundBar

Doğru hatırlıyorsam Samsung Promotion olması lazım uygulama adının.
  5. T

Bende Q600F var üst seviye güzel bir ürün, almışken bir defa alayım derseniz ve 9-10K gibi rakamlara bulursanız alınabilir. 1761128249 En ortalama TV de bile 20W dahili hoparlör var zaten, TV için çok gereksiz ürün.
  6. T

Samsung TV sahiplerine TV deki uygulamadan ses sistemlerinde indirim kodu veriyordu bir ara ona bak öncelikle.
Geri