Arama sonuçları: *

1. 2000hs

Bilgisayarımın mining performansı sizce nasıl ?

sıcaklıkları düşük tut sıkıntı çıkmaz. ethermine yerine binance kullabilirdin ama senin tercihine bağlı .
  2. 2000hs

Yazılım için uygun notebook veya masaüstü

m1 işlemcinin gerçekten tüketim açısından iyi olacağını düşünüyorum. özelliklerden bak tek tek bakmaı önerirrim tüketim açısından çok farklılık görülebiliyor.
  3. 2000hs

3-4+ sene kullanırsın . fakat şöyle bir olay var illali geforce now almak zorunda değil . oynayacağı zaman alıp kullanabilir . şu fiyat ile çok mantıklı görünmüyor fakat yine de alternatif olabilir ki apple ürünlerinin fiyatı talepten dolayı çok az* düşüyor . Masaüstü çoğu koşullarda yine iyi...
  4. 2000hs

gerçi o konuda haklısın fiyat politikası çok saçma oldu ama m1 işlemci alacaksa ve oyun oynamak istiyorsa yapması gerek.
  5. 2000hs

yazılımda çoğunlukla işlemci kullanılır . yani işlemcin iyi olmalı ki işlemlerin hızlı olsun . ileriki zamanlarda yazılımın neresine yöneleceğini bilmem ama gpu ile de render alınabiliyor ama şu anda belli bir süre öğreneceğim falan diyorsan zaten işlemciye yük bindireceksin yani sistem yaparken...
  6. 2000hs

m1 işlemcili laptop alırsan geforge now ile oyun oynayabilirsin m1 işlemci gerçekten çok güçlü proglamada işine rahatlıla görür ama masaüstü toplama imkanın olursa masaüstü topla oyununu da oynarsın işlemini de yaparsın abanırsın işlemciye toplarken daha iyi bir şey ortaya koyarsın.
  7. 2000hs

i3 4.Nesil DELL Laptop'um Ne Kadar Eder?

piyasa çok saçma olduğu için 3k bile yazabilirsin ama bence en fazla 2.5 k hakediyor
  8. 2000hs

i3 4.Nesil DELL Laptop'um Ne Kadar Eder?

2400 civarı nasıl kullanıldığına bağlı biraz da
  9. 2000hs

Öneri Laptop onerisi 12k

daha performaslı max-p bir gpu . youtubede karşılaştırma videoları var izle istersen anlarsın farklarını
  10. 2000hs

Öneri Laptop onerisi 12k

doğru nvidia laptopları ayrı tuttu .
  11. 2000hs

autocad işin notebook

ryzen 54600h
  12. 2000hs

LENOVO VS ACER LAPTOP KIYASLAMA

büyük ihtimalle oyun oynayacaksındır o yüzden 3060 diyorum
  13. 2000hs

Monster Tulpar t7 v19.7 alınır mı

3060 model için söylemiştim ben yani v20.3 için
  14. 2000hs

alternatif demişsin ama performans açısından 3060 max-p daha perforamanslı ve abra ya da tulpar olması bir şeyi değiştirmez . içeriği önemli ki burada da 3060 farkını koyar.
  15. 2000hs

rtx 3060 laptoplar geliyor onları tercih etmen daha mantıklı olur . stok sıkıntısı olabilir ama rtx3060 max-p 2070e göre daha iyi hatta 20.3 modeli var hem daa daha ucuza
  16. 2000hs

acer aspire e5 571g ile hangi oyunları oynayabilirim

cod mw serisini bitirdim . sorun yaşamadım . bf3-bf4 oynadım. outlast oynadım . baya oyun oynadım anlayacağın . tabii ki yeni oyunlarda kasıyor. valorant da oynarsın denemedim ama özellikleri yetiyor.
  17. 2000hs

acer aspire e5 571g ile hangi oyunları oynayabilirim

benim bilgisayarımın aynısı . cs go , pubg lite oynarsın .
  18. 2000hs

Öneri İki Gaming Laptop Arasında Kaldım

intel olan her türlü alır. intel al kafan rahat olsun
  19. 2000hs

LAPTOPUMU NASIL HIZLANDIRABİLİRİM

temizlik format driver. bitirim üçlü
  20. 2000hs

Acer nitro 5 16gb ram 512 GB ssd modeli alınmalı mı?

tabii ki de fakat biz burada pc değerlendiriyoruz niyegünlük kullanım için düşünelim ki sadece .
Top Bottom