Arama sonuçları: *

1. simo0275

23bine bu laptop alınır mı?

bence yanlış yazdı 23 se 1 kamyon alabilirim ben 1701856411 kardeşim sakın kanma bilgisayarcıya gitse 23 24 verirler bu ürüne dolandırıcı o
  2. simo0275

Öneri HANGİ LAPTOPU ALMAK DAHA MANTIKLI?

2. attığın laptopdan yazıyorum tasarımı ve kullanımı çok güzel hem iş hemde oyun için kullanılabilir
  3. simo0275

Yardım PİL ÖMRÜ GİDEN ORTA DÜZEY OYUN OYNATABİLECEK LAPTOP ÖNERİSİ

uzun süreden kastın ne mesela 1700299758 benim geçmiş araştırmalarıdma amd işlemcilerin güç tüketimi daha az olduğu için batarya süresinde amd öneriliyordu ben güncel oalrak rtx4050 asus tuf kullanıyorum fa507nu ryzen 7 7735hs ekranı 60hz alıp klavye ışığını kapatırsan 4 saatleri çıkartır
  4. simo0275

Yardım Laptopum Gırtlak Dolu Oldu Mu Sizce?

ben 27.500 e asus tuf aldım ryzen 7735hs ddr5 8gb 512gb ssd rtx4050 şu anlık memnunum hem okul için aldım hemde kendim edit yapmayı vaktim olura oyun oynamayı düşünüyorum gayet iyi
  5. simo0275

valla sürekli yeni ürünler çıkıyor rtx 4050 ile de karşılaştırılabilir
  6. simo0275

10k tllik laptop indirimi

27500 e ryzen 7 asus tuf aldım yani çok arada bıraktı benide
  7. simo0275

Bu oyuncu leptobu nasıl

Muadillerine göre başarılı youtuba da detayli videoları vardır ben detayli test etme imkanım olmadı
  8. simo0275

Bu oyuncu leptobu nasıl

Ben bilgisayarciyim ayni modelden sattim daha önce urun f/p olarak güzel ben begendim o fiyata alinabilir
  9. simo0275

dostum eskinin masrafıyla uğraşıcağına yeninin borcuyla uğraş diye bir söz var rtx3060 sağlam bi laptop yapsan efsane olur gibi bu laptoba yapacağın başka bişey kalmamış
  10. simo0275

Laptop alıcamda ederi ne kadardır?

bir laptop satış firmasında çalışıyor olarak bir bilgisaayrcı bu cihaza ort 12.000 tl gibi bir fiyat verir bunu son kullancıya ise 13.500 lere kadar satma imkanın var 17.3 olması avantaj ama batarya takılı olmasa bile onalrın belli bir ömr var takıp 12 saat şarjda kaldıkran sonra bi test et istersen
  11. simo0275

13.5K Laptop Önerisi ( Mühendislik için

knkim sıfır adam akıllı bir ey bulamassın giriş seviyesi olur ama ikinci el temiz bir şey daha iyi olur bence
  12. simo0275

İki laptop arasında kaldim

pardon olayın haraetiyle sen sin zannettim daskldjasl
  13. simo0275

daha önce bu modeli deneyimleme imkanım amd gayet iyi çalışıyordu ddr5 desteğiyle birlikte çok daha başarılı
  14. simo0275

knki sen bilirsin alacak olan sensin ben kendi tecrümebe dayanarak diyorum pandemiden bu yana laptop firamsında çalışıyorum varsın özellik bı tık düşük olsun ama kaliteli elit ürün olması tarafındayım karar senin
  15. simo0275

knk burdan tüm laptop alacaklara sesleniyorum tm özellik acerda daha iyi olabilir ama kalite uzun ömürlülük bambaşka bişey bu vs de acer ı görmem bile asus daki özen cihazlarına yapılan ilgi bir bilgisayar tekisyeni olarak söylüyorum çok rahat belli oluyor cihazı söktüğünde adamlar cidden...
  16. simo0275

hp omen vs asus rog strix g15

2.5 senedir bilgisaayr teknisyenliği yapıyorum asus çok başak bişey hp omende o sekmentin güzel cihazlarında ben kendime alacak olsam koşulsuz şartsız asus varsın özelliği bir tık düşük olsun performansı az olsun ama asus olsun kalite başka bişey
  17. simo0275

acer nitro5 vs asus tuf

kardeşim asus tufların yeni modellerinin alt kısmındaki fanların hava alacağı yerler kapalı mühendislik hatası var cihaz ısınıyor ben acer maraksınıda o kadar dayanıklı bulmuyorum 8.5k bütçen varsa...
  18. simo0275

acer mı hp mi lenovo mu hangisi daha iyi

ben bilgisaayrcıda çalışıyorum bi ara bu laptop 7k y dı çok güzel ve kullanışlı hp marka gaming laptobum vardı muadilleri arasında geride kalıyo acer nitrolar çöp çok kaba ama kesinnikle lenovoyu tavsiye ederim dostum bunu alamasan bile bu seriden şaşma
  19. simo0275

8500 TL'ye İkinci El i7 7700HQ+GTX 1070 Laptop Alınır mı?

a ne lan knk https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-amd-ryzen-7-4800h-16gb-512gb-ssd-gtx1650-ti-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-82ey00mjtx-p-HBCV000005MF4K bak bu sıfır
  20. simo0275

Sizce bu laptop fiyatına değer mi?

knk intel değilde ryzne işlemciler şu sıralalr çok daha ucuz ve performanslı çalışıyor bence ryzen tercih et öneri içinde hemen atayım sana 1 dk 1625166371...
Top Bottom