Neler Yeni

acer mı hp mi lenovo mu hangisi daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
Marka değil, model bazlı gidilir laptoplarda. Modelleri söyleyin siz. Attığınız laptopun alinabilirliği var, bir süre sonra çift kanal RAM yaparsanız daha iyi olur.

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
ben bilgisaayrcıda çalışıyorum bi ara bu laptop 7k y dı çok güzel ve kullanışlı hp marka gaming laptobum vardı muadilleri arasında geride kalıyo acer nitrolar çöp çok kaba ama kesinnikle lenovoyu tavsiye ederim dostum bunu alamasan bile bu seriden şaşma

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
neredeyse hiçbir üründe marka farkı kalmadı birkaç istisna hariç.
model önemli

Karatepe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Cengiz
1 sene önce hp laptop almıştım pili patladığı için geri gönderdik felan derken 3 ay oyaladı hp müşteri temsilcisi.Eimizde bu model kalmadı şunu gönderelim diyor onaylıyorum 1 hafta sonra başka model göndericem o modeldende kalmadı diyordu 3 ayın sonunda para iadesi yaptılar fakat sorun şuydu 4600 e aldığım laptop 7000 e satılıyordu artık kabul etmediğimi söylesemde ellerinde bilgisayar kalmadığını belirttiler tabi bu yaşadıklarımı baya özetledim yani hp laptop ile sıkıntı yaşarsanız arkasında durmuyorlar haberiniz olsun.Dünyada en fazla laptop satan 2. firma bana verecekleri laptobun olmadığını belirterek para verdi tabi işlerine geliyordu 7000 e sattıkları laptop yerine 4600 tl para iadesi. :D

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
1 sene önce hp laptop almıştım pili patladığı için geri gönderdik felan derken 3 ay oyaladı hp müşteri temsilcisi.Eimizde bu model kalmadı şunu gönderelim diyor onaylıyorum 1 hafta sonra başka model göndericem o modeldende kalmadı diyordu 3 ayın sonunda para iadesi yaptılar fakat sorun şuydu 4600 e aldığım laptop 7000 e satılıyordu artık kabul etmediğimi söylesemde ellerinde bilgisayar kalmadığını belirttiler tabi bu yaşadıklarımı baya özetledim yani hp laptop ile sıkıntı yaşarsanız arkasında durmuyorlar haberiniz olsun.Dünyada en fazla laptop satan 2. firma bana verecekleri laptobun olmadığını belirterek para verdi tabi işlerine geliyordu 7000 e sattıkları laptop yerine 4600 TL para iadesi. :D
üzücü bir durum. yasal olarak değişim talep etme hakkın vardı. keşke para iadesini kabul etmeyip hakem heyetine gitseydin. laptopunun muadilini alırdın.

Karatepe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Cengiz
üzücü bir durum. yasal olarak değişim talep etme hakkın vardı. keşke para iadesini kabul etmeyip hakem heyetine gitseydin. laptopunun muadilini alırdın.
hocam öyle bir döneme denk geldiki online derslerim vardı vizeler felan vardı acil laptop almamız lazımdı thh yi bekleyemezdik maalesef mecbur kaldık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,627
Üyeler
165,213
Son üye
n4pz
Top Bottom