Arama sonuçları: *

1. Ayetullah331

Laptopum iyice sapıttı

Destekliyorsa sıfırdan windows 11 kurun
  2. Ayetullah331

Yardım BU ADAM KONUSUNDA NAPMALIYIM? TİCARET

Katılıyorum. 1745268154 Konu sahibini evinden aldılar heralde
  3. Ayetullah331

e bir zahmet alma dostum aynı şey mi?
  4. Ayetullah331

Bende çok katı bir şekilde böyle düşünüyordum Xbox olayından sonra biraz yumuşadım.
  5. Ayetullah331

B bunu demek yerine benim ürünüm sorunsuz du. Kullanıcı test edip aldı vs. Diyebilirsin hakiki dolandırıcı gibi hurda üründe satsam demene gerek var mı? Adam enayi değil di cihazı satın alacak kişiyi uğraştırıp bozuk kollu bir şekilde satma niyetindeydi bunu başarmayınca da iade yi kabul etti...
  6. Ayetullah331

Bak süper zeka kendini zeki sanıyorsun. 250tl verdiğin adam o kolda ki stick drifti benim gibi test eder sen eve gidince 1800tl ilk kolun çöp olduğunu görürsün hem koldan hem 250tl den olursun. Ne olmuş yani sen iade almazsın başkası alır. Büyük büyük yazınca ne oluyor?Kafanızı yorma falan...
  7. Ayetullah331

Neden internet kafeye gideyim? Ben bundan önce de bi Xbox One S ve One X kullandım ikisinde ikinci el aldım ve çok detaylı şekilde kolu test ettim giriş çıkışları test ettim cd yerini test ettim içi açılmış mı, kollar orijinal mı kısacası her şeyi test ettim diyorum eve geldim taktım tv ye stick...
  8. Ayetullah331

Bence yardımcı olmaya çalış illa da iade al demiyorum ama dediğin gibi önce apple a gidin neden böyle bir sorun olduğunu sorun garantisi varsa sıfırıyla değiştiriyorlar zaten onun dışında pahalıya patlayabilir.
  9. Ayetullah331

Daha geçen hafta Xbox One S aldım önceden de almış biriyim kol testi oyun testini yaptım adamla anlaştık aldım kutuyu eve gittim kurduğum anda stick dirft sorunu çıktı 1 kolda. Kendi kendine sağa kayıdırıyıyordu. adam iki kem küm etti temizle geçer falan dedi sonunda iade aldı. Onun dışında...
  10. Ayetullah331

SONUNDA KAZANDIM !!! teknorya firması ile olan tüketici hakem heyeti sürecim.

bilmiyorum bence o kadarda kötü değil iade kısmını bilmem de tık hızı kuponları veya sürekli hesaba 300 e 70 250 ye 60 gibi kuponlar tanımlaması güzel ama iade kısmı okuduğum kadarıyla kötü
  11. Ayetullah331

SONUNDA KAZANDIM !!! teknorya firması ile olan tüketici hakem heyeti sürecim.

hocam sen geçen n11 hepsıburada ve amazon dışında almayın demiştin şimdi de n11 den alarak hata yapmışsın dıyorsun
  12. Ayetullah331

Bu laptop düzeltilebilir mi?

Elimde şuan packerd bell diye bir laptop var acer in markası, içinde i3 2350m, 4gb ddr3 ram, gt610m ekran kartı ve 320gb hdd var ama laptopu açmaya kalkışsam bile yıllar sürüyor açıldı diyelim kendine gelmesi 10dk Chrome bassam 10dk da açılıyor. 1.sorum: windows 10 destek lermi? 2.sorum:Ssd...
  13. Ayetullah331

Laptop şarj girişine kablo bağlayarak şarj etme

Ben öyle anladım
  14. Ayetullah331

Laptop şarj girişine kablo bağlayarak şarj etme

Sanırım arkadaş şarj kablosunun ucunun koptuğunu söylüyor yani kablo ile laptopun şarj girişini değdiğirip şarj edicek
Geri