Arama sonuçları: *

1. B

Win11 mavi ekran hatası alıyorum

Merhaba dostlar. Monster abra a5 v13 win11 laptop kullanıyorum geçen aya kadar bi problem yaşamamıştım ama geçen ay mavi ekran verip kapandı bidaha da açılmıyor otomatik onarım yapılıyor diyo onu da yapamıyor yani kullanamıyordum. Bende tekrar format attım bilgisayarı kurdum vs ama bugün tekrar...
  2. B

İkinci El SSD alınır mı?

Merhaba, monster laptobum için ssd almayı düşünüyorum. Sahibinden de böyle bir ssd buldum sizce alınır mı? Veya bu fiyatlara önerebileceğiniz ssd var mı? https://shbd.io/s/TQhylda4
  3. B

Format atacağım bios'a giremiyorum

Teşekkürler hocam deneyeceğim
  4. B

Format atacağım bios'a giremiyorum

Herkese merhaba arkadaşlar. Toshiba satellite l855 model bir laptobum var. İçinde Win10 yüklü format atacağım tekrar win10 kurucam ama bir türlü bios ekranına giremiyorum. Zorladığımda dıt dıt diye ötüyor:) Bios sürümüm eski yazıyor. Flaş belleği okuyor, tuşlar da çalışıyor. İnternette...
  5. B

Powerbank laptop şarj eder mi

Dostlar selam. Bugün binde 30 binlik powerbank gördüm şimdi ben bunu alsam monster laptobum var onu şarj edebilir miyim type c mesela?
  6. B

2 gb ram intel pentium win 10 kaldırır mı

Hocam kuzenime yollucam eba vs için kullanamaz linux:) o yüzden windows şart
  7. B

Win 7 kurulum usb si nasıl hazırlanır win7 hakkında pek bilgim yok sağlam kaynak da bulamadım.
  8. B

elimde baya eski bir laptop var intel pentium işlemci 2 gb ram 150 gb hdd var. 32 bit Win 10 kaldırır mı? 64 bit kaldırmadı mavi ekran verdi kurulumdan sonra hazırlanırken. Mavi ekranın sebebi 64 bit olması mı acaba?
  9. B

FPS VE SICAKLIK DEĞERLERİ

Teşekkür ederim.
  10. B

FPS VE SICAKLIK DEĞERLERİ

Dostlar monster laptop kullanıcısıyım. İ5 8300H, gtx 1050, 8 gb ram, ssd vs. laptop daha yeni servis bakımından geldi, fan temizlikleri macun değişimleri falan yapıldı. Fakat oyunda aldığım ekran kartı sıcaklığı 80 derecelerde yeni geldi bakımdan da normal midir acaba? Ve ayrıca fps de yaklaşık...
  11. B

Laptopuma sıvı teması oldu ne yapmalıyım?

Teşekkür ederim. 1600716797 Teşekkürler.
  12. B

Peki ileriki zamanda oksitlenme vs yapmaz mı? 1600716647 Peki hocam ilerleyen süreçte oksitlenme vs. Yapmaz mı?
  13. B

Laptopum masanın üstündeyken masaya su döküldü laptobu hemen kaldırdım dışını falan kuruladım alt bölümünü söktüm herhangi bir su yoktu içinde ama anakarta gitmiş olma ihtimali de var. 2 3 gün boyunca açmadan dik pozisyonda kuruması için bekledim. Eğer anakarta gittiyse ilerleyen zamanlarda...
Top Bottom