Arama sonuçları: *

1. K

Yardım LETGODA SATIŞA KOYDUĞUM LAPTOP İÇİN GELEN MESAJ GERÇEK Mİ ?

Teşekkür ederim. 1730999528 Bende gülmekten öldüm insanları böyle kandırıyolar demek ki... 1730999544 Tamamdır teşekkür ederim.
  2. K

Yardım LETGODA SATIŞA KOYDUĞUM LAPTOP İÇİN GELEN MESAJ GERÇEK Mİ ?

Arkadaşlar selam letgo üzerinden böyle bir mesaj geldi bildiğim kadarıyla letgoda online ödeme yok bu dolandırıcı mı linke tıklamadım ?
  3. K

Yardım ASUS X553MA upgrade etmeye değer mi?

Bu upgrade'ler yapıldıktan sonra pc ye windows 10 kursam sorun olur mu başka forumlarda linux kur dediler ama sana sormak istedim birde ?
  4. K

Hocam çok teşekkür ederim , bütün parçalarını sökmüştüm upgrade hazırlığı olsun diye macun yenilemesini falanda yaptım. Sen söyleyince içime kuşku düştü 8 senedir falan kullanmıyordum çünkü birleştirdim tekrar hepsini sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim.
  5. K

Arkadaşlar selam, bugün depoyu düzenlerken ASUS X553 ma modelini buldum eskiden aldığım bir laptoptu. Şu anda üniversite öğrencisiyim kütüphaneye giderken falan kullanmayı düşünüyorum; sadece Office uygulamaları, PDF ders notları ve ders videoları izlemek için kullanmayı düşündüm. Bundan sonra...
  6. K

Yardım HP OMEN 15 PC YE FORMAT ATAMIYORUM YARDIM

HP OMEN 15 bilgisayarımda format atmaya çalışıyorum, format nasıl atılır usb si nasıl hazırlanır biliyorum. Masaüstü bilgisayarıma da hep format atarım fakat laptop da f9 a basıp boot kısmına girince bu hatayı alıyorum çözemedim yardım lütfen...
Top Bottom