Neler Yeni

Yardım ASUS X553MA upgrade etmeye değer mi?

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
yiğit alp yaşin
Arkadaşlar selam, bugün depoyu düzenlerken ASUS X553 ma modelini buldum eskiden aldığım bir laptoptu. Şu anda üniversite öğrencisiyim kütüphaneye giderken falan kullanmayı düşünüyorum; sadece Office uygulamaları, PDF ders notları ve ders videoları izlemek için kullanmayı düşündüm. Bundan sonra şu parçaları aldım:

Sizce bahsetmiş oldum kullanım amaçları için bu parçalarla upgrade ettikten sonra uygun olur mu?

Vapelord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Yağız DERELİ
Kullanım amacınız için gayet uygun hocam. Bunları almadan önce adaptör ve pil durumunuzu kontrol etmeyi unutmayın.

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
yiğit alp yaşin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanım amacınız için gayet uygun hocam. Bunları almadan önce adaptör ve pil durumunuzu kontrol etmeyi unutmayın.
Hocam çok teşekkür ederim , bütün parçalarını sökmüştüm upgrade hazırlığı olsun diye macun yenilemesini falanda yaptım. Sen söyleyince içime kuşku düştü 8 senedir falan kullanmıyordum çünkü birleştirdim tekrar hepsini sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim.

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
yiğit alp yaşin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu upgrade'ler yapıldıktan sonra pc ye windows 10 kursam sorun olur mu başka forumlarda linux kur dediler ama sana sormak istedim birde ?

Vapelord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Yağız DERELİ
Bu upgrade'ler yapıldıktan sonra pc ye windows 10 kursam sorun olur mu başka forumlarda linux kur dediler ama sana sormak istedim birde ?
8gb RAM win 10 için işini görür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom