Arama sonuçları: *

1. efearici242

Bilgisayarımı kaça satabilirim ?

Satabilceğini sanmıyorum 200 300tl ve üstü verecek biri bulursan direk okut
  2. efearici242

İtopyadan oyun alma

5799 3 taksitle arttı biraz bide kargoyla
  3. efearici242

İtopyadan oyun alma

E tabii ki sistem cuma akşamı çıktı o sırada itopya kapalıydı cumartesi başladılar sistemleri toplamaya bugün çalıştıklarını sanmıyorum hafta içi kargoya verilir eğer istanbula uzak değilsen cumartesi falan ulaşır belki eline
  4. efearici242

İtopyadan oyun alma

sistem 550w lık kasa tükenince ilk 10dk 650w lık modeliyle değişti 200tl farkla ben o sırada aldım sonra thermaltakein kasasını koydular 10dk bitince o sırada sistemi aynı kasayla almak istediğimde özelleştirince sistem 6350 tl oluyordu 5799 tl yerine yanlış kasa koymalarından korkuyorm...
  5. efearici242

İtopyadan oyun alma

da-sistem2 den bahsederken sistem tam tükendikten sonra ilk 10dklığına falan corsairin 650wlık modeli ile satılmaya başlandı 5799tlye sonradan thermaltake in 600wlık kasası kondu 5699tlye benim aldığım modelli kasayı seçince sistem 6350tl oluyordu şanslıydım galiba bu konuda yanlış kasa...
  6. efearici242

İtopyadan oyun alma

Sistemin yanında gelir belki fatura onu yollarız
  7. efearici242

İtopyadan oyun alma

Bende aldım itopyaya mail atıyormuşuz galiba
  8. efearici242

Bilgisayar açılımı 20 dk sürmesi

Bu kadar hızlı gerilemesinin sebebini bilmiyorum ama hızlandırmak istiyorsan şunları yapabilirsin: Kullandığınız diski özellikler kısmından temizliyebilirsiniz yada temp dosyalarını silebilirsiniz. Görev yöneticisinden başlatma seçeneklerine gelip kullanmadığınız uygulamarı kapatabilrsin.
Top Bottom