Bende aldım itopyaya mail atıyormuşuz galibaHorizon Zero Dawn
d.a 2 sipariş ettim oyunu nasıl alicam itopyadan
E faturani atacaksın ama bana hala yollamadilar faturayıHorizon Zero Dawn
d.a 2 sipariş ettim oyunu nasıl alicam itopyadan
Sistemin yanında gelir belki fatura onu yollarızE faturani atacaksın ama bana hala yollamadilar faturayı
Sistemin yanında geliyor zaten de 30 Haziran da bitiyor oyun kodu olayıSistemin yanında gelir belki fatura onu yollarız
da-sistem2 den bahsederken sistem tam tükendikten sonra ilk 10dklığına falan corsairin 650wlık modeli ile satılmaya başlandı 5799tlye sonradan thermaltake in 600wlık kasası kondu 5699tlye benim aldığım modelli kasayı seçince sistem 6350tl oluyordu şanslıydım galiba bu konuda yanlış kasa koymazlar di mi kısa süre zarfında aldığım için aldım diyeE faturani atacaksın ama bana hala yollamadilar faturayı
30 hazirandan önce gelir bana sisteminiz hazırlanmaya başlandı diye e posta geldi bile aldığım saatten 1 saat sonraSistemin yanında geliyor zaten de 30 Haziran da bitiyor oyun kodu olayı
Tam anlamadımda-sistem2 den bahsederken sistem tam tükendikten sonra ilk 10dklığına falan corsairin 650wlık modeli ile satılmaya başlandı 5799tlye sonradan thermaltake in 600wlık kasası kondu 5699tlye benim aldığım modelli kasayı seçince sistem 6350tl oluyordu şanslıydım galiba bu konuda yanlış kasa koymazlar di mi kısa süre zarfında aldığım için aldım diye
Hazırlanmaya başladı mesajı otomatik, ben daha önce oradan ürün aldım 15 gün kargo süreci sürdü teslim aldım ana kart bozuk çıktı bide 15 gün onu bekledik 30 günde anca çalıştı sistemda-sistem2 den bahsederken sistem tam tükendikten sonra ilk 10dklığına falan corsairin 650wlık modeli ile satılmaya başlandı 5799tlye sonradan thermaltake in 600wlık kasası kondu 5699tlye benim aldığım modelli kasayı seçince sistem 6350tl oluyordu şanslıydım galiba bu konuda yanlış kasa koymazlar di mi kısa süre zarfında aldığım için aldım diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
30 hazirandan önce gelir bana sisteminiz hazırlanmaya başlandı diye e posta geldi bile aldığım saatten 1 saat sonra
Ben gönderdim hala cevap yok birkaç kere denicem olmazsa sıkıntıTam anlamadım
sistem 550w lık kasa tükenince ilk 10dk 650w lık modeliyle değişti 200tl farkla ben o sırada aldım sonra thermaltakein kasasını koydular 10dk bitince o sırada sistemi aynı kasayla almak istediğimde özelleştirince sistem 6350 tl oluyordu 5799 tl yerine yanlış kasa koymalarından korkuyormTam anlamadım
Oyun zaten benim çok oynicağım bir oyun değil o yüzden peşine fazla düşmedim hayallerimdeki sisteme büyük bir indirimle kavuştum daha da bir şey istememBen gönderdim hala cevap yok birkaç kere denicem olmazsa sıkıntı
da-sistem2 den bahsederken sistem tam tükendikten sonra ilk 10dklığına falan corsairin 650wlık modeli ile satılmaya başlandı 5799tlye sonradan thermaltake in 600wlık kasası kondu 5699tlye benim aldığım modelli kasayı seçince sistem 6350tl oluyordu şanslıydım galiba bu konuda yanlış kasa koymazlar di mi kısa süre zarfında aldığım için aldım diye
30 hazirandan önce gelir bana sisteminiz hazırlanmaya başlandı diye e posta geldi bile aldığım saatten 1 saat sonra
Normalde teknobiyotikte veriyorlar bu sisteme bı hediye olurdu fakat gene fiyat kalite için güzeldisistem 550w lık kasa tükenince ilk 10dk 650w lık modeliyle değişti 200tl farkla ben o sırada aldım sonra thermaltakein kasasını koydular 10dk bitince o sırada sistemi aynı kasayla almak istediğimde özelleştirince sistem 6350 TL oluyordu 5799 TL yerine yanlış kasa koymalarından korkuyorm
Oyun zaten benim çok oynicağım bir oyun değil o yüzden peşine fazla düşmedim hayallerimdeki sisteme büyük bir indirimle kavuştum daha da bir şey istemem
Bendede öyle 1 saat sonra sipariş verdimDonanım arşivi sistemi paylaştıktan 10 dk sonra sipariş ettim 2 gün oldu hala ürünleriniz hazırlanıyor yaziyor
Kaç para ödedin ?sistem 550w lık kasa tükenince ilk 10dk 650w lık modeliyle değişti 200tl farkla ben o sırada aldım sonra thermaltakein kasasını koydular 10dk bitince o sırada sistemi aynı kasayla almak istediğimde özelleştirince sistem 6350 TL oluyordu 5799 TL yerine yanlış kasa koymalarından korkuyorm
Oyun zaten benim çok oynicağım bir oyun değil o yüzden peşine fazla düşmedim hayallerimdeki sisteme büyük bir indirimle kavuştum daha da bir şey istemem