Arama sonuçları: *

1. BorsaKaplanı888

telefon önerisi performans olarak

A54 şarjı vs iyi gidiyor ısınmıyor ancak telefonu alalı 9 10 ay olmuştur kardeşimde var telefondaki akıcılık gitti kasma yok ama akıcı çalışmıyor o 120hz yi hissettirmiyor bende s20fe var çok memnunum
  2. BorsaKaplanı888

İphone 11 mi iphone 12 mi yoksa iphone 12 mini mi alınir sizce ?

25.000 az bir para değil. iPhone 11 almayın bence.
  3. BorsaKaplanı888

Samsung S22 Alınır mı?

Genel olarak alınır. Pil kısmı bir tık düşük ancak günü kurtarmaya yeter.
  4. BorsaKaplanı888

10-11 bin liralık telefon önerisi

S20 FE alabilirsin. Ön kamerası bence kötü. 120 HZ sosyal medya kullanımında 5 saat 40 dakikalık ekran süresi sunuyor. Sadece Wifi açık. Parlaklık %25 civarı diyebilirim.
  5. BorsaKaplanı888

10 bin TL'ye telefon önerisi

S20 fe var öneririm sadece ön kamerası kötü
  6. BorsaKaplanı888

Yenilenmiş Telefon Alıp Kullanan Var Mı?

40.000₺ ile yenilenmiş iPhone 14,15 alıcağıma, 0 iPhone alırdım hocam senin yerinde olsam. Performans olarak neredeyse fark yok ayrıca bu riski almaya değmez. 40.000₺ az para değil yenilenmiş bir telefon için.
  7. BorsaKaplanı888

Samsung a34 vs S20FE

S20 FE sahibiyim. - Oyun oynamıyorum. Günlük kullanımda 120Hz ile 5.30 saat ekran süresi alıyorum. (Sosyal Medya) - Ön kamerası cidden kötü ancak arka kamera gayet iyi. - Telefonu ilk aldığımda yarım saatlik bir kullanımda çok ısınıyordu ancak daha sonralarda bu sorun ortadan kalktı. - Oyunlarda...
  8. BorsaKaplanı888

Samsung a34 vs S20FE

Kral yanlış anlamayın ama şu güncelleme almıyor sözü yayıldı gitti. Telefonlar güncelleme alınca yavaş yavaşta olsa kötüye gider. Zaten android 13 kullanıcaksın 15 16 almasa ne olucak anca 4 5 yılda çıkıyor zaten
  9. BorsaKaplanı888

10k-15k telefon önerisi.

S20 FE kullanmaktayım. Cihaz ilk aldığımda baya bir ısınıyordu ancak şu an normal ısınıyor. Oyun oynamıyorum şarjı günlük yetiyor. Ön kamerası çok kötü. Diğer kameralar gayet iyi. Performans harika. Donma, kasma vb. bir durum yok. 120 HZ yenileme kullanıyorum, ortalama 5 buçuk saat şarjı...
  10. BorsaKaplanı888

15K TL ile telefon önerisi.

A54 kardeşimde, bende ise S20FE var. A54 = Normal kullanımda ısınmıyor. Oyunda denemedim. Bataryası çok iyi gidiyor. Kamerası fena değil. Kısa sürede şarj oluyor. 6.5 Saat gidiyor şarjı. S20 FE = İlk başlarda ısınıyordu. Yaz aylarından olabilir. Şu an gene ısınıyor ancak daha az. Şarj hızlı...
Geri