android düşünürsürsen en iyilerinden biri poco f3Selam ben bu 3 telefon arasında kalmış bulunmaktayım bütçem 20 25 bin civarlarında yenilenmis telefon satan sitelerden veya 2. El olarak hangisini almalıyım acaba ?
12 mini aşırı küçük ve pil ömrü sıkıntılı. 11 ise malum çok eski ve bence zaten kötü bir cihaz. 12 alınabilir ama bence ikinci ele girme 27K ya çıkıp sıfırını almaya bak.Selam ben bu 3 telefon arasında kalmış bulunmaktayım bütçem 20 25 bin civarlarında yenilenmis telefon satan sitelerden veya 2. El olarak hangisini almalıyım acaba ?
Ya tak diye parayı veremiyorum birazda öyle bi sıkıntı var taksit falan çok koyuyo12 mini aşırı küçük ve pil ömrü sıkıntılı. 11 ise malum çok eski ve bence zaten kötü bir cihaz. 12 alınabilir ama bence ikinci ele girme 27K ya çıkıp sıfırını almaya bak.
S23 düşündüm ama 33 bin diye gördüm ben s23 fe ye bakmadımBu kadar param olsa ya katar S23 alırım ha katamazsam S23 FE. iPhone 11 cihaz değil 12 ise yetersiz bunların yanında.
S23 FE iPhone 13
S23 ise iPhone 14 rakibi ki bence s23 ve s23 fe rakiplerinden 1 adım daha iyi.
S22 al direkt S23 FE dense. Fiyatına göre de bence müthiş şuan.Ya tak diye parayı veremiyorum birazda öyle bi sıkıntı var taksit falan çok koyuyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
S23 düşündüm ama 33 bin diye gördüm ben s23 fe ye bakmadım